Які вм'ятини можна прибрати без фарбування?

Для кожного автомобіліста важливим є хороший стан його авто. Проте навіть старанне дотримання правил дорожнього руху, не може стовідсотково гарантувати того, що ваш автомобіль не отримає вм'ятин. Кожен, хоч раз у своєму житті, стикався із такою проблемою. Але не всі змогли знайти якісне та головне швидке рішення, яке б допомогло у виправленні ушкоджень.

Найбільш дієвим способом виправити це — ремонт вм'ятин без фарбування, тому радимо прочитати цю статтю до кінця, вона може стати вам у пригоді.

Що це за спосіб?

Ремонт вм'ятини без фарбування — це надзвичайно ефективний спосіб прибрати вм'ятини із вашого автомобіля, не використовуючи фарби чи шліфування поверхні. Раніше цей метод використовувався виключно працівниками великих автомобільних заводів, для ремонту малих ушкоджень під час збору автомобіля. На сьогодні ця послуга є абсолютно доступною для кожного власника автомобіля.

Що це за процес та його переваги?

Процес вирівнювання являє собою своєрідний «масаж» місця, на якому розташована вм’ятина. При цьому використовуються спеціальні інструменти та лампи. Саме за допомогою світла фахівці автосервісів і орієнтуються на те, чи вирівняною є вм’ятина.
Перевагами цього способу є:

  • економія часу, оскільки процес ремонту відбувається досить швидко;
  • залишається оригінальне заводське фарбування автомобіля, тим самим мінімізуючи розбіжність кольорів деталей;
  • економія грошей, оскільки коштує не так дорого, як традиційний ремонт.

Які ж вм'ятини можна відремонтувати цим способом?

Причини появи вм'ятин можуть бути найрізноманітніші. До прикладу, ушкодження в результаті несприятливих погодних умов. Так, найчастіше, вм'ятини можуть залишити град, падіння бурульки взимку чи падіння гілок під час грози. Також причинами появи вм’ятин є незначні ушкодження під час паркування і, звичайно, пошкодження отриманні внаслідок ДТП.

Для того, щоб результат був відмінним, важливо не затягувати із походом до СТО. Старі вм’ятини ремонтувати важче. Причиною цього є механічна пам’ять металу.

Важливо, що відремонтувати можна ті вм’ятини, які не призвели до пошкодження фарби. Коли ж ви виявили пошкодження, то краще скористатись повним ремонт вм’ятини із використанням фарбування.

Вибір фахівця

Технологія ремонту вм’ятин без фарбування є не новою на сьогодні, проте знайти фахівця є важливим завданням для автомобіліста. Від цього буде залежати якість виконаної роботи та стан автомобіля. Майстри СТО Bulldog автосервіс мають попит серед автолюбителів. Відгуки клієнтів можете почитати на їхньому офіційному сайті.