Вибираємо тумбу під телевізор

Якщо ви щасливий володар новенької ТВ-техніки або плануєте її покупку, то напевно задаєтеся питанням - куди ж встановити цю красу? Адже, погодьтеся, шикарна плазма або ЖК-панель будуть безглуздо виглядати на застарілих меблях. Та й де гарантія, що така конструкція не завалиться?

Ідеальним «постаментом» для телевізора є спеціальна ТВ тумба - стильна компактна, надійна. На сьогоднішній день видів таких меблів існує більш ніж достатньо - магазини повні прямокутними, кутовими, інтегрованими в стінку моделями; конструкціями зі скла, металу, дерева, ДСП.

Щоб не заплутатися у всій цій приголомшливій різноманітності, дуже важливо знати, як вибрати тумбу під телевізор, виходячи з інтер'єрних нюансів приміщення і розмірів електронного пристрою. А якщо ви завітаєте до інтернет-магазину https://www.meblium.com.ua/korpusnaya-mebel/tumby-pod-tv, то точно зможете вибрати підходящу під свої запити якісну, функціональну і стильну модель. 

Габарити тумби

TV тумбу, в принципі, можна вибирати будь-яких розмірів - суворої підгонки за розміром техніки вона не вимагає. Але все ж, набагато надійніше і естетичніше буде, якщо меблі будуть врівень з габаритами телевізора або більше їх.

Варто знати! У великих приміщеннях всі предмети здаються меншими, тому, будучи в магазині, не поспішайте відмовлятися від симпатичної компактної тумби - цілком ймовірно, що в рамках вашої кімнати вона виявиться в самий раз! Завжди враховуйте ймовірність «візуальної помилки».

Корисне навантаження

Перед покупкою обов'язково з'ясуйте, яке навантаження може витримати вподобана вами модель. Адже навіть невелике перевантаження може спровокувати поломку меблів, і як наслідок - псування дорогої апаратури. Рекомендується вибирати тумби, здатні витримувати вагу набагато більшу, ніж телевізор з усією супутньою технікою. Запас міцності меблів особливо необхідний в тих будинках, де є діти.

Корисний об'єм тумби

Конструктивне виконання тумби важливі не менш ніж її розміри і загальна «витривалість». Полички і скриньки - це не тільки красиво, але і практично. Подумайте, скільки дисків, журналів та інших дрібниць ви плануєте в ній розмістити? Скільки «відсіків» для цього буде потрібно? Подивіться фото тумб під телевізор в Інтернеті - це допоможе вам прийняти правильне рішення.

З чого виготовляють ТВ тумби

На сьогоднішній день у продажу можна зустріти тумби зі скла, металу, натурального дерева та ін. Завдяки різноманітності матеріалів дані меблі можна зробити як природним і непомітним продовженням інтер'єру, так і яскравим стильним «острівцем» в приміщенні. Підбираючи оптимальну модель, прислухайтеся до свого почуття прекрасного, не забуваючи при цьому про здоровий глузд.

Кольорові рішення 

Виробники пропонують TV тумбочки найрізноманітніших забарвлень. Класичні чорні або білі меблі вам до душі? Або хочете тумбу під телевізор кольору горіх? Немає проблем - серед асортименту магазинів знайдеться будь-яка.

Якщо ви шанувальник сміливих рішень, можете звернути увагу на червоні, помаранчеві, бузкові, блакитні, малинові тумби - такі меблі зараз в тренді. Правда, далеко не всіма сприймається «на ура».

Мобільність меблів: коли вона важлива?

Абсолютна більшість господарів віддає перевагу, щоб тумба з телевізором перебувала в одному зручному і звичному місці. Але є і ті, хто без перестановки меблів не уявляє свого гармонійного існування. Саме таким людям підійдуть тумби під телевізор на коліщатках. Також таке доповнення може стати вельми корисним для «гіперактивних» господинь, які прагнуть прибирати пилюку під меблями під час кожного прибирання.