Лазерна епіляція — шлях до краси без зайвих витрат часу

Усім відомо, що краса потребує певних вкладень. В той же час витрати можуть бути зовсім мінімальними, якщо знати, до яких саме спеціалістів і чому треба звертатися. Наприклад, сьогодні популярно. є процедура лазерної епіляції.

Часто кажуть про епіляцію інтимних зон, ніг тощо. Насамперед, треба уточнювати, що сама процедура може бути виконана майже на будь-яких ділянках тіла, де є проблеми з зайвою рослинністю. Саме тому на процедури лазерної епіляції все частіше записуються не тільки жінки, а і чоловіки. Догляд за руками, наприклад, є однією з найзатребуваніших процедур в цьому випадку. Чоловіки не звертаються за епіляцією ніг, але руки бувають занадто брутальними, і, щоб це виправити, можна зробити епіляцію. Причому клієнт сам визначає те, потрібно проводити процедуру по всьому периметру рук https://laserville.com.ua/lazernaya-epilyaciya-ruk/, чи необхідно застосовувати процедуру лише на фалангах пальців, від плечового суглоба до ліктя і так далі. Звичайно, все це можна обговорити зі спеціалістом ще до початку процедури, на стадії запису.

В чому переваги саме лазерної епіляції?

В наступному:

  1. Не потрібно потім ходити на інші процедури. Наприклад, використовувати електричний епілятор, користуватися воском, бритвою тощо.
  2. Можна зекономити кошти, адже ефект є відразу (випадає близько 30% волосків), а закріплення результату відбувається протягом 4-5 сеансу.
  3. Потім можна роками користуватися плодами того, що ви наважилися на процедуру.

Епіляція повністю безпечна. Звичайно, треба звертатися до тих спеціалістів, які розуміються на процедурі, мають медичну освіту тощо.

Нюанси і деякі тонкощі щодо виконання процедури
Насамперед треба зауважити, що процедура має ряд протипоказань. Вони є досить стандартними в сфері косметології і стосуються виключно випадків, коли людина може мати онкологічне захворювання, хвороби крові, цукровий діабет тощо. Наприклад, список обмежуючих станів такий:

  1. Годування груддю та період лактації.
  2. Хвороби судин, нервові стани, онкологія.
  3. Синці, ранки на шкірних покривах, де планується робити процедуру.
  4. Велика кількість родимок.
  5. Засмага шкіри, якій менше двох тижнів.

В деяких випадках також треба з великою обережністю віднестися до пігментованих ділянок шкіри, особливо, якщо новоутворення з'явилися нещодавно.

Із позитивних моментів треба зазначити, що, якщо немає нічого з вище викладеного, тоді можна сміливо записуватися на процедуру. Вона безпечна і доволі швидка. До того ж, спеціальне лазерне устаткування дозволяє робити епіляцію безболісно всім клієнтам - незалежно від фототипу шкіри і волосся.