Що таке вантажне таксі та в чому його переваги

Питання перевезення вантажу має кілька варіантів відповіді — від велосипеда до невеликої вантажівки.

Найчастіше вибирають компанію з транспортування меблів та матеріалів, в парку якої зазвичай є машини типу «ГАЗель». Але що робити, якщо потрібно перевезти невеликий вантаж з точки А в точку Б? Адже наймати кілька легкових авто для такої мети нерентабельно і нераціонально.

Що таке вантажне таксі

Саме на випадок перевезення пасажирів та речей, які не вміщаються в середньостатистичний седан, і з’явилася нова система автомобілів на замовлення — вантажні таксі. Послуги такої компанії передбачають вирішення проблеми вантажоперевезень в межах міста і між населеними пунктами. Якщо ви плануєтесь замовити офісний переїзд — звертайтесь в транспортну компанію Biggy, що розташована в Києві (biggy.kiev.ua). В її автопарку завжди в наявності автомашини різного типу, серед яких для кожного клієнта підберуть оптимальний варіант.

Які проблеми допоможе вирішити вантажне таксі

Класичні таксомоторні парки готові взяти на себе невелику кількість багажу, а «ГАЗелі» підходять тільки для габаритного вантажу або великої кількості предметів без пасажирів. Нова система вантажоперевезень знаходиться якраз посередині. З її допомогою можна підібрати машину, на якій з комфортом можна перевезти:

  • родину з валізами від будинку до аеропорту;
  • домашню бібліотеку;
  • меблі та побутову техніку;
  • рослини на дачу;
  • тверде паливо або будівельні матеріали в невеликій кількості;
  • цінний вантаж;
  • продукти харчування та інше.

Переваги вантажного таксі

Як тільки вантажне таксі вийшло на транспортний ринок, його відразу стали плутати з класичною системою. На відміну від стандартної служби з перевезення меблів та матеріалів, у вантажного таксі є низка переваг.

  1. Великий вибір автомобілів. Залежно від габаритів і особливостей вантажу, можна вибрати один або кілька видів автомобілів: хетчбек, універсал, мінівен, мікроавтобус, фургон.
  2. Швидкість подачі. Ця перевага запозичена у пасажирського таксі. Для оформлення термінової заявки потрібно буде повідомити менеджеру кол-центру про речі, що транспортуються та кількість пасажирів, і замовлення буде виконано в найкоротший термін з урахуванням індивідуального запиту. 
  3. Ціна питання. Головна причина, через яку приватні клієнти та невеликі компанії звертаються в службу вантажного таксі, — це низька вартість перевезення.