Магія дзеркал в інтер'єрі вітальні

Дзеркало - декоративний і в той же час корисний предмет інтер'єру, який можна знайти майже в будь-якій кімнаті. Нерідко дзеркало прикрашає інтер'єр вітальні. При цьому воно може мати найрізноманітніші форми і дизайн, а для обробки рами використовуються різні матеріали.

У цій статті ми розглянемо красиві і оригінальні моделі дзеркал, а також поділимося цікавими ідеями, як за допомогою дзеркала можна перетворити вітальню.

Кругле дзеркало для інтер'єру в стилі мінімалізму

У лаконічному інтер'єрі на стіні дуже красиво виглядає кругле дзеркало. Ним можна прикрасити абсолютно будь-яку зону у вітальні. У цьому ви зможете переконатися, замовивши на сайті https://www.meblivenge.com.ua/ інтернет-магазину МЕБЛІВЕНГЕ чудову круглу модлель.

  

У нашому прикладі дзеркало висить у спальні, однак воно також відмінно підійде для акцентування приставного столика або комода у вітальні. Порожня стіна, прикрашена дзеркалом, відразу виглядає набагато цікавіше.

Прикрашаємо вітальню великим дзеркалом

Біле настінне дзеркало прекрасно підходить не тільки для сучасного декору, але і для вантажного стилю і інтер'єру в стилі Шеббі шик. Додаткову родзинку надає велика дерев'яна рама, яка створює затишну атмосферу у вітальні.

Велике дзеркало також служить практичним цілям: воно візуально збільшує маленький простір майже в два рази.

Дзеркало над каміном - стильно й елегантно

Дзеркало і камін - ще одна безпрограшна комбінація предметів декору в вітальні. Часто стіна над каміном пустує, тому цікавим рішенням буде розмістити там дзеркало. Не має значення, повісите ви його на стіну або просто встановите на камінній поличці. У будь-якому випадку така ідея пожвавить кімнату.

Даруємо старій віконній рамі друге життя

Зовсім не обов'язково витрачати купу грошей, щоб обзавестися красивим дзеркалом. Зі звичайного старого вікна можна зробити оригінальне дзеркало у вітальні. Для цих цілей достатньо придбати недороге дзеркало, а потім обрізати його до потрібного розміру і форми і приклеїти на зворотну сторону віконної рами. Все геніальне просто!

Дзеркало в золотій рамі

Ще один варіант, як можна прикрасити камін за допомогою дзеркала. Радимо вибрати раму, яка буде контрастувати з кольором стіни: наприклад, золоте обрамлення дзеркала вдало поєднується з сірою стіною з природного каменю.

Шафа з дзеркалом в вітальні

Інший варіант подібних меблів у вітальні - велика шафа або шафа-купе з дзеркалом, яке не тільки стане відмінним місцем для зберігання речей, а й візуально розширить простір завдяки дзеркальній поверхні.

Фігурне дзеркало

Нотку грайливості внести допоможуть дзеркала химерної форми, або фігурні, що нагадують силует якогось предмета, квітки, тварини. Такі дзеркала стануть хорошим завершенням складного вишуканого інтер'єру в стилі ар-деко, неокласицизм або романтизм.

Дзеркало в рамі, яка нагадує силует геральдичного елементу (герб), в той же час прикрашено мерехтливими кристалами по всьому периметру. Відмінна ідея!

Овальне дзеркало з палітуркою по краю, окантоване гірляндами, і покрите золотистим напиленням - просто чудо, що знайшло притулок у витонченому світлому інтер'єрі спальні. Так само чудово таке дзеркало буде виглядати на тлі аристократичного синього, пудровий, сірого або бордового, трав'яного кольору.