Інтер'єрні вивіски - обличчя вашої компанії

Інтер'єрні вивіски «відповідають» за впізнаваність компанії. Конструкції, оформлені у фірмовому стилі, розміщують в офісних приміщеннях, торгових і розважальних центрах.

На відміну від елементів зовнішньої реклами, такі вироби розглядаються відвідувачами особливо ретельно, тому їх розробка потребує особливої ​​уваги і участі професійних майстрів. Інтер'єрна вивіска в офіс від компанії LIGHTBOX, яка відрізняється інформаційністю, креативністю, різноманіттям привабливих яскравих відтінків, гарантовано зацікавить потенційних клієнтів до закладів на кшталт торгових точок, ресторанів, салонів та офісів.

Причини замовити інтер'єрну вивіску

Залежно від призначення, внутрішні вивіски можуть грати роль «навігатора», інформувати потенційних клієнтів про переваги пропонованих товарів (послуг), позначати присутність організації в приміщенні або оголошувати про майбутні акції. Серед переваг використання такої продукції можна виділити:

  • Результативність - розміщення конструкцій підвищує рівень довіри до бренду, а яскравий, ретельно продуманий дизайн миттєво запам'ятовується відвідувачам.
  • Необмежені можливості оформлення - сучасні технології дозволяють виготовити вивіску як в класичному, так і в оригінальному стилі.
  • Довговічність - в порівнянні з зовнішніми банерами, плакатами і стендами, такі вироби довше зберігають привабливий зовнішній вигляд і функціональність.
  • Естетичне виконання. Внутрішні вивіски гармонійно доповнюють інтер'єр, надають дизайну приміщення «завершеність».
  • Демократична вартість виготовлення.

У деяких ситуаціях використання інтер'єрних вивісок передбачено законом. Найпоширеніший приклад - таблички на виході і (або) вході, розташовані в кінотеатрах, ресторанах, бізнес-центрах.

Як вибрати конструкцію

Перш, ніж замовити інтер'єрну вивіску, слід визначитися з матеріалом виготовлення. Такі елементи роблять з:

  • Акрилу і оргскла (відрізняються стильним і витонченим зовнішнім виглядом, особливо при використанні внутрішнього підсвічування).
  • Пластика (коштують недорого, але при цьому не поступаються виробам з інших матеріалів по міцності).
  • Металу (оптимальний варіант, якщо потрібна конструкція великого розміру).
  • ПВХ (поєднують практичність і привабливість).
  • Дерева (виглядають розкішно і презентабельно).

При виборі розміру важливо враховувати особливості приміщення. Так, занадто велика вивіска, розташована в невеликому залі, скоріше, буде дратувати, ніж прваблювати.

Якщо заклад добре освітлено, можна обійтися без додаткового підсвічування. При недостатньому освітленні рекомендуємо зупинитися на конструкціях зі світлодіодами, які забезпечать потрібну яскравість і допоможуть знизити витрати на енергоспоживання.