Безпека в офісах компаній

В кожному офісі ведеться важлива діяльність, а завданням керівника є організація безпеки працівників та захист свого бізнесу. Щоб вашому бізнесу нічого не загрожувало, варто скористатися професійною допомогою фахівців з охоронного агентства.

Послуги охоронної фірми

Звернутися до спеціалістів – це найкраще рішення. Компанія встановить сигналізацію по всій території офісу, і він буде під охороною цілодобово. На вході в приміщення встановлюють контрольну панель, через неї можна програмувати обладнання, ставити офіс на сигналізацію на ніч та вимикати її.

Після сигналізації встановлюються спеціальні детектори, які реагують на задимлення, вогонь, воду, удари, світло та інше. Коли датчик працює, він передає сигнали на головний пристрій сигналізації. Далі сигнал поступає на пульт, що знаходиться в охоронній фірмі, де оператор вирішує, що робити далі. Він може викликати групи швидкого реагування, або зателефонувати пожежникам. Також повідомлення про небезпеку надходить директору та особам, які зазначені у договорі. Весь цей процес називають пультовою охороною і вважається, що це найкращий спосіб гарантувати безпеку приміщенню. Також потрібно розмістити тривожні кнопки, які співробітники зможуть натиснути у разі небезпеки.

Такі послуги надає охоронна фірма «Шериф», що є однією з найбільших в Україні. Послуги охорони «Шериф» - це професійні дії, що направлені на забезпечення безпеки фізичних та юридичних осіб.

Навіщо в офісі потрібно відеоспостереження

Для створення повної безпеки в офісі також варто встановити відеоспостереження. Це необхідно для цілодобового нагляду за приміщенням та дозволяє наглядати за працівниками, контролювати дисципліну та порядок під час роботи. Маючи камери на території можна швидко побачити сторонніх біля будівлі , запобігти злочинам. Камери повинні працювати цілодобово, с переходом на чорно-біле зображення вночі. Таку функцію мають сучасні IP-камери, які працюють через бездротову мережу інтернет.

Для офісу також потрібна протипожежна сигналізація, це вимога пожежної інспекції, без неї працювати не можна. Компанія «Шериф» допоможе обрати та встановити таку сигналізацію, фахівці проведуть консультацію щодо її використання. Також тут можна замовити озброєну фізичну охорону на ніч чи цілий день, купити турнікети, домофони для системи обмеження доступу, та інше обладнання від найкращих виробників.