Приватний кредит в Івано-Франківську

Приватний кредит в Івано-Франківську

Потреба в грошах може виникнути абсолютно неочікувано — хвороби, нещасні випадки, інші витрати тільки чекають того моменту, коли у вас буде фінансова скрута. Бувають випадки, коли фінансових інвестицій родина потребує і через приємні приводи — народження дитини, відкриття свого бізнесу тощо. Більшість людей у таких ситуаціях терміново звертаються до друзів, до банківських установ, проте не так просто буває отримати підтримку.

Чому можуть виникати проблеми з одержанням кредитів?

Мешканці Івано-Франківська та області зазвичай мають постійні прибутки за рахунок різноманітних закордонних заробітків. І це накладає свої особливості на циркуляцію грошей. В регіоні. По-перше, існує сезон, коли люди повертаються з заробітків з грошима. І тоді кошти є у всіх. І навпаки — перед тим, як люди вирушають на заробітки, ситуація може бути однаково сутужною для багатьох людей. Відповідно у знайомих позичити грошей буде важко.

Не прийдуть на виручку й банківські установи.

Люди, які заробляють за кордоном, не можуть надати банкам ніяких довідок, які підтверджували б їхній матеріальний стан.

Схожа ситуація і в інших мешканців Івано-Франківщини. Хтось працює в Україні, проте нелегально, хтось тільки розпочинає бізнес і не може надати ніяких виписок про доходи.

Досвідчені бізнесмени протягом багатьох років старанно приховують від податкової служби свої прибутки, а в результаті з'ясовується, що необхідну суму кредиту після вивчення фінансових документів кредитні установи надавати не бажають.

А в деяких випадках люди, що брали кошти багато років тому й з різних причин, що далеко не завжди залежать від них самих, не змогли віддати кредит вчасно, просто потрапили у чорні списки всіх кредитних установ і жоден банк не готовий надавати їм кошти у скрутній ситуації.

Вихід є — приватні позики!

У найскрутніших ситуаціях одні приватні особи готові допомогти іншим приватним особам. Наша установа — це спосіб позичити кошти у інших приватних осіб в Івано-Франківську, у яких наразі вільні гроші є.

Ми пропонуємо кошти для людей у різних ситуаціях.

Наші переваги:

  • Кредити термінові. Ми не змусимо вас чекати тиждень для того, щоб дізнатися, що кредитор не хоче вам допомогти — все вирішиться менш як за кілька годин;
  • Ми готові співпрацювати з людьми, які не можуть надати довідки про доходи чи фігурують у «чорних» списках банків.

Ми не будемо питати, навіщо вам потрібні гроші — бізнес, лікування, святкування ювілею чи весілля, купівля авто чи будинку, хобі чи подарунок коханій людині.

Ми маємо вільні гроші — і пропонуємо їх приватним особам фактично під розписку.

Як взяти кредит у нашій установі?

Всі умови кредитування детально описані на сайті. Оформити заявку можливо онлайн, без персонального звернення до установи.

Менеджери нададуть максимум інформації щодо всіх особливостей оформлення кредиту, розкажуть про програму лояльності та акції, які зроблять користування кредитом максимально вигідним для кожного нашого партнера.

Звертайтеся у будь-який час!

Телефони:

+38 (093) 2082 591

+38 (068) 9257 476

+38 (095) 8551 824

Сайт - https://credit96.com.ua/ua/