Костюм-сауна - ефективний метод позбавитись зайвої ваги

Якщо ви зважилися позбутися зайвих кілограмів без ризиків для здоров'я, готові отримати гарне і струнке тіло в короткі терміни, то перевіреним засобом стане костюм для схуднення, в якому ви зможете проводити легкі фізичні навантаження.

Відмінні властивості костюма з ефектом сауни допомагають боротися не тільки із зайвою вагою, але і є відмінним засобом для схуднення в домашніх умовах. А вигідно придбати цей одяг пропонує магазин спортивного одягу mishe.com.ua. 

Звичайно ж, якщо ви хоча б раз відчули на собі ефект сауни для схуднення і відчули як швидко тануть підшкірні жири після прийняття фінської сауни, після якої ви можете влізти в улюблені джинси або надіти костюм і відчули легкість в тілі, то також ви зможете оцінити всі ефективні властивості костюма з ефектом схуднення.

Вологостійкі якості матеріалу термокостюма повністю ізолюють шкіру від зовнішнього середовища і накопичують тепло під ним.

Однак, якщо не робити ніяких рухів у цьому костюмі, то сам по собі він не стане створювати ефект сауни. Тому, надягаючи костюм-сауну, необхідно підібрати фізичні вправи, які ви будете в ньому проводити. Зокрема, в ньому можна бігати, стрибати, їхати на велотренажері, йти по біговій доріжці, виконувати інші фізичні навантаження.

При цьому не варто за допомогою костюма здійснювати складні фізичні вправи, які створять незручності або пошкодять костюм.

Як вибрати костюм-сауну

Бувають термокостюми різних кольорів, моделей і виробників. Однак, не варто вибирати щільно облягаючий костюм, так як, по-перше, в ньому буде складно рухатися, по-друге, між костюмом і тілом має бути деякий простір для накопичення тепла. Тому костюм з ефектом сауни повинен бути на один-два розміри більше звичайного.

Для повного термоефекту костюми для схуднення в місцях прилягання оснащені спеціальними гумками, які забезпечують повну ізоляцію тіла від зовнішнього повітряного середовища, утворюючи вакуум.

Тканина костюма може бути різною: неопрен, ПВХ або нейлон, який створює парниковий ефект і не пропускає воду. При цьому ПВХ - це більш прогумована болоньєва тканина, яка містить полівінілхлорид, а неопрен відрізняється високими ізоляційними і в той же час нешкідливими властивостями. У свою чергу, нейлон забезпечує повітрянепроникність і високі зносостійкі якості костюма.

Як займатися в костюмі-сауні

Особливих протипоказань для занять в костюмі-сауні немає, якщо ви фізично здорові, а в інших випадках краще проконсультуватися з лікарем.

Термокостюм як засіб для схуднення може виконувати одночасно різні функції:

  • Виведення з організму зайвого жиру,
  • Ліквідація набряклості,
  • Зниження маси тіла,
  • Зникнення целюліту.

Застосування костюма сауни під час тренування в рази підвищує потовиділення відразу після кількох хвилин використання, тому що збільшується температура тіла. При цьому накопичене під костюмом тепло, виділене тілом при заняттях, починає впливати на шкіру, підшкірний жир і плавити його.

Під костюм-сауну потрібно одягнути вологопоглинаючу бавовняну білизну, так як при термовпливі на шкіру буде утворюватися піт, який може благополучно вбратися в матеріал, а не викликати неприємне подразнення шкіри.

Тренування в термокостюмі може тривати від півгодини до двох годин. При цьому, чим більше поту вийде за одне тренування, тим швидше ви зможете скинути зайві кілограми. У холодну погоду на вулиці для кращого ефекту потрібно проводити більш інтенсивні тренування, так як частина виділеного під костюмом тепла буде витрачатися на обігрів тіла.

Після заняття спортом внутрішню частину термокостюма необхідно протерти м'якою вологопоглинаючі тканиною і просушити. Якщо цього не виконати, то костюм буде мати неприємний запах через скупчених на ньому бактерій.

Також після використання костюма необхідно провітрити приміщення. У свою чергу, одежу в якій проводилося тренування, необхідно обов'язково випрати і не використовувати її двічі в невипраному вигляді.

За одне 1-2 годинне тренування в залежності від інтенсивності заняття можна витратити від 100 до 200 грамів жиру, який не відновиться швидко, якщо ви будете стежити за дієтою.

Врахуйте, що після кожного тренування ваш організм потребуватиме підживлення мікро та макроелементами, які, на жаль, виводяться разом з потом. Тому необхідно споживати денну порцію вітамінів і мінералів, які можна заповнити прийомом вітаміновмісних препаратів.