Як вибрати постачальника якісного медичного обладнання

Надійне і функціональне медичне обладнання - запорука високої якості надання послуг пацієнтам для будь-якої державної або приватної клініки, маніпуляційного кабінету та інших закладів сфери охорони здоров'я.

Кожен власник приватної клініки або керівник державного медзакладу повинен відповідально підходити до вибору медичного устаткування, а також вчасно поповнювати матеріально-технічну базу. Фізичне та моральне старіння вимагає заміни і модернізації устаткування.

Надійним постачальником вважається компанія Ортоімпекс, саме тут ви зможете медичне обладнання купити відомих світових виробників медтехніки. Це дає доступ всім установам до необхідного якісного обладнання для поліпшення результатів послуг, що надаються. У каталозі товарів можна знайти все необхідне для успішного виконання своїх обов'язків, діагностики пацієнтів та надання їм допомоги.

Критерії вибору медичної техніки

Найважливіше при виборі медичного обладнання - знайти підходящого постачальника, готового надати необхідну кількість приладів, установок, інструментів, а також меблів і комплектуючих. Вибір постачальника мед обладнання залежить від трьох основних критеріїв:

  • галузь медицини, в якій працює ваша клініка або приватний кабінет;
  • бюджет, що покриває витрати на закупівлю, встановлення та налаштування приладів і апаратів медичного призначення;
  • якість обладнання і конкурентоспроможність постачальника.

Оптимальний варіант при виборі постачальника - компанія, яка є одночасно виробником і продавцем обладнання. Інша гідна альтернатива - ліцензований постачальник, який має дозвіл виробників на поставку і реалізацію апаратів для медицини на території країни.

Як вибрати постачальника медичного обладнання

У виборі техніки і апаратури для вашої установи ви можете орієнтуватися на наступні критерії:

  • територіальне розташування заводу або складу постачальника - від цього фактора залежить швидкість поставок і транспортні витрати, які лягають на плечі покупця;
  • ціновий діапазон і умови поставок - бажано знайти постачальника, який пропонує обладнання в сегменті економ, стандарт і преміум класу;
  • технічні характеристики апаратів і приладів - споживана потужність, потужність імпульсів, довжина хвиль, швидкість обертання бормашини та інші параметри.

Ціновий діапазон - один з найважливіших критеріїв при виборі продавця медичного обладнання. Не слід шукати найдешевші стоматологічні установки або гінекологічні крісла. Більшість адекватних постачальників, що пропонують якісне обладнання, встановлюють конкурентоспроможні ціни для отримання прибутку. Знижки та інші чинники лояльності в довгостроковій перспективі завжди грають на руку саме продавцю і служать для залучення уваги покупців.

Занадто занижена вартість обладнання найчастіше свідчить про низьку якість, приховані дефекти, відсутність інформації про походження товару та інші проблеми.

Щоб вдало купити медтехніку, вибирайте обладнання середнього цінового діапазону у постачальника, який працює відразу в трьох цінових категоріях. На самому початку співпраці ви зможете оцінити якість техніки середнього діапазону, купивши обладнання в базовій комплектації.

Якщо якість і функціональність в роботі вас влаштує, ви зможете розширити матеріально-технічну базу, купивши техніку елітного сегмента.