Кращі варіанти заробітку в Instagram

На сьогоднішній день Інстаграм - це не просто соціальна мережа для красивих фоточок їжі і одноманітних селфі. Це потужний інструмент, що дозволяє отримати непоганий дохід! Саме з цієї причини топові блогери невпинно "штампують" різноманітні марафони, створюють авторські курси та активно рекламують бренди.

Але що робити тим, хто не встиг обзавестися безліччю фоловерів? Не переживайте, і для вас тут знайдеться професія. На сайті https://bizhint.net/zarabotok-v-internete/sos-seti-smm/zarabotok-v-sotsialnyh-setyah/zarabotok-v-instagram ви дізнаєтесь як заробити в Інстаграм і скільки насправді можуть сколотити активні користувачі популярної соціальної мережі.

Від чого залежить заробіток

Насаперед зазначимо, шо мішок з грошима не звалиться на вас з небес. Для того, щоб щось отримати, потрібно багато і старанно працювати.

На заробіток впливає безліч факторів - від зовнішньої упаковки аккаунта до методів просування. Ми розповімо про складові, на які варто звернути особливу увагу:

  • Кількість передплатників. Тут діє правило: чим більше, тим краще. Якщо цифра тих, хто підписався перевалила за 5 000 осіб, можете спробувати монетизувати блог за допомогою реклами, колаборацій і бартеру. Природно, прайс на послуги безпосередньо залежить від кількості фоловерів. 
  • Залученість аудиторії. Якщо ви наївно вважаєте, що, накрутивши ботів, зможете стати популярним блогером, то поспішаємо засмутити: це так не працює. Тепер замовники дивляться не тільки на кількість, але і на якість фоловерів. Рекламодавці - не дурні, тому просять інфлюенсеров продемонструвати статистику, звертаючи увагу на охоплення, кількість показів і приріст абонентів.
  • Частота рекламних постів. Багато реклами - це теж погано, тому намагайтеся розбавляти проплачені пости "живим" контентом. Ну не люблять замовники, коли інформацію про їх товар подають прямо "в лоб". Навчіться мистецтву нативной реклами і буде вам щастя! Оптимальна частота розміщення реклами в профілі - 2 (максимум 3) рази на тиждень.

Способи заробітку в Інстаграм

Якщо ви не хочете кожен день прокидатися о 7 ранку і йти на нецікаву роботу, задумайтеся про власний блог і заробіток в Інстаграм. Так, перший час зірок з неба ви хапати не будете, але, зайнявши правильну нішу і зібравши якісну аудиторію, поступово зможете істотно поліпшити фінансове становище.

Блогер - професія аж ніяк не проста, адже ви працюєте без вихідних і свят, а доходи безпосередньо залежать від уваги фоловерів. Деякі заради заповітних охоплень і дивідендів готові на багато що. Хтось в прямому ефірі робить пластичні операції, а хтось бере участь в сумнівних челленджах.

Для тих, хто не хоче сліпо слідувати божевільним трендам, ми склали список найбільш популярних і прибуткових інста-спеціальностей.

Блогінг

Бути блогером - це мистецтво і кропітка праця. За великою аудиторією передплатників стоять місяці наполегливої ​​роботи, тому немає нічого дивного в тому, що інфлюенсери усіма силами намагаються монетизувати аккаунт, щоб відбити витрачені ресурси.

Інста-моделінг

Власниці прекрасної зовнішності, у нас для вас є хороші новини - можете здійснити мрію багатьох дівчаток і стати Інста-моделями. З замовників - одяг, аксесуари і косметика, а з вас - красиві фоточки і антураж. Ну хіба не чудово?

Рекламні пости

Напевно, найвідоміший і прибутковий варіант заробітку в Інстаграм. Якщо ви підписані на блогерів, то напевно помічали, з яким завзяттям ті періодично розхвалюють новий шампунь або гучний бренд одягу. Так ось, подібні дифірамби з'являються на їх сторінках не за "дякую".

Особливо популярні лідери думок навіть створюють окремі акаунти, в яких потенційні замовники можуть дізнатися про "вільних віконцях" на рекламу. Заявки на розміщення у відомих Інста-зірок проходять сувору модерацію і далеко не всі отримують заповітний пост з одами на адресу продукту.

Реклама в Сторіс

Реклама в Сторіс зараз на піку популярності. По-перше, вона виглядає набагато органічніше, а по-друге, створювати такий контент менш енергозатратне. Зазвичай, це кілька 15-секундних роликів, в яких блогери ненав'язливо рекомендують фоловерів товар або послугу.

"Подивіться, що я купила", "вчора випадково натрапила на цікаву сторінку", "у моїх друзів зараз величезні знижки" - знайомі фрази? Саме вони найчастіше миготять в історіях популярних інфлюенсеров, знаменуючи початок рекламного поста.

Розклад публікацій в Сторіс створюється аналогічно рекламі в основному профілі. Правда, в гонитві за грошима лідери думок забувають про ліміти і штампують відео по кілька разів на дню. Радимо не зловживати терпінням аудиторії і не перетворювати профіль в барахолку.

Партнерські програми

На сторінках блогерів часто можна зустріти заяви з розряду: "мені так сподобався цей купальник, що я з боєм випросила знижку для моїх улюблених передплатників ...". Знайоме? Так, зараз це улюблена тактика інфлюенсеров, які хочуть трохи заробити.

Ось тільки нічого вони не просили і ні з ким про знижки не домовлялися. На щастя, інтернет кишить вигідними партнерками, а Інста-лідеру залишається лише грамотно подати інформацію.

Суть подібних програм гранично зрозуміла: зареєструвавшись на сервісі, інфлюенсер отримує індивідуальний промокод (або пряме посилання), яким повинен поділитися в Сторіс або пості. Якщо передплатники використовують його при оформленні замовлення, то блогер отримає дивіденди (від 5% до 50%).

Інтернет-магазин / власний бренд

Зараз практично всі блогери прагнуть вийти за рамки основної діяльності та обзавестися магазином або шоурумом. При цьому адже навіть не потрібно годинами сидіти біля верстата і копітко відшивати моделі своїми руками. Головне в цій справі - грамотна рекламна кампанія і гучне ім'я, що красується на товарі.

Так, це досить затратно, тому по кишені далеко не всім інфлюенсерам. Але є і хороші новини: якщо ви дійсно цікаві аудиторії і випускаєте якісний продукт, то витрачені ресурси відіб'ються за короткий проміжок часу.