Різноманіття ставок на хокей та кіберхокей в БК Фавбет

Які ставки на хокей пропонуються в букмекерській конторі Фавбет для гравців з України. Реєструйтеся на офіційному сайті та робіть ставки на кращі матчі з хокею та кіберхокею.

НХЛ, хокей з м'ячем та кіберхокей – вибір ставок в БК Фавбет

У передматчевій і лайв-лінії букмекерської контори Фавбет можна знайти пропозиції за ставками на декілька турнірів з хокею. Як показують в БК Фавбет результати ставок гравців, популярними є не лише ставки на класичний хокей, а на кіберспорт та навіть хокей з м'ячем.

НХЛ – головна хокейна ліга світу

Національна хокейна ліга, безсумнівно, є найвідомішим і найбільш привабливим для фанатів хокейним турніром у світі. У НХЛ беруть участь хокейні команди з США і Канади. Це одна з головних спортивних ліг Північної Америки разом з НБА, МЛБ, МЛС та НФЛ. З сезону 2017/2018 в лізі виступає 31 команда. Клуби з 30 міст ведуть боротьбу за головний приз - Кубок Стенлі. Чинний переможець турніру - Вашингтон Кепіталз, найтитулованіший клуб - Монреаль Канадієнс.

Хокей з м'ячем

Дуже і дуже цікавий вид спорту, який тільки набирає свою популярність. Гра проводиться на крижаному полі, беруть участь дві команди, що складаються з 11 спортсменів. Замість класичної шайби використовується м'яч, гравці використовують ключки, за винятком голкіпера. Інша назва хокею з м'ячем — бенді, але вона більше прижилася в країнах Західної Європи і США. У 2019 хокей з м'ячем офіційно включили в програму XXIX зимової Універсіади.

Кіберхокей

Букмекерська контора Фавбет — одна з небагатьох контор, що пропонують зробити ставку на матчі по кіберхокею. Букмекер пропонує зробити ставки на два основних турніри.

  • Світова ліга — віртуальний чемпіонат серед 8 найкращих збірних.
  • NHL 17 — симулятор хокею, заснований на популярній комп'ютерній грі. Всього в чемпіонаті беруть участь 30 команд.

В цілому якість лінії і величина коефіцієнтів в ставках на кіберхокей мало чим відрізняються від звичайної хокейної лінії. При цьому ставити на кіберхоккей в лайв-режимі помітно вигідніше. Якщо в передматчевій лінії маржа становить близько 9%, то в ставках по ходу матчу — близько 7%. Варто відзначити, що ставки на кіберхокей відрізняються від ставок на кіберспорт. Якщо в киберспорті командами керують реальні люди, то в кіберхокеї результати матчів визначаються генератором випадкових чисел.

Висновок

Букмекерська контора Фавбет намагається однаково добре стежити і за кількістю хокейних матчів в лінії, і за якістю розпису. Безліч додаткових ринків і ставки на самі незвичайні випадки — це однозначні переваги БК Фавбет. Коефіцієнти в цілому можна вважати середніми. На топ-матчі в букмекерській конторі Фавбет ставити особливо вигідно, так як букмекер регулярно знижує маржу для найбільш очікуваних матчів.