Підбираємо жіночий купальник під тип фігури

Наближається літо і солодкі мрії про море, сонце і пляж стають реальністю. А разом з цим виникає проблема купити ідеальний купальник.

Немає некрасивих жінок, а є такі, що не вміють правильно підібрати гардероб, в тому числі і пляжний. Підійдіть до дзеркала і оцініть свій тип фігури, це допоможе підібрати ідеальний варіант купальника для жінок, в такому аксесуарі ви будете виглядати неперевершено! 

Тип фігури: критерії вибору жіночого купальника

Для початку визначимося які типи фігур бувають: яблуко, пісочний годинник, прямокутник, груша, перевернутий трикутник, а також часто виділяють ромбоподібний силует.

Ромбоподібний тип

Ромбоподібний силует - явні боки, широка талія, не об'ємні стегна, вузькі плечі, невеликі груди. Підійде злита модель з втягуючими вставками. Варіанти з відкритими плечима і рюшами, які збалансують обсяг верхньої та нижньої частини.

За умови пишних грудей можна надіти купальник з V-подібним вирізом. Відмовтеся від напівкруглих вирізів, пишної драпіровки в області стегон і талії. В ідеалі - купальник з поєднаннями двох кольорів: темного і світлого.

Пісочний годинник

Пісочний годинник - дотримані всі пропорції, ідеальна фігура. Стегна і плечі приблизно однакової ширини, виражена лінія талії. З такою фігурою можна надягати будь-який купальник!

Прямокутник

Прямокутний тип фігури - плечі, талія і стегна приблизно однієї ширини. Монокіні допоможе виділити лінію талії.

Віддавайте перевагу фігурним лініях в районі живота і боків. Якщо віддаєте перевагу більш закритій моделі, то сміливо одягайте скіртіні (з додатковою спідницею) або майо (класичний цілісний купальник на тонких бретелях). Закриті моделі добре виглядають з топом зверху.

Груша

Грушовидний силует - вузька лінія плечей, широкі стегна. Підійде злита модель, також має місце бути купальник бандо як роздільного так і злитого крою.

Щоб врівноважити пишні стегна з вузькими плечима, постарайтеся вибирати моделі з яскравими кольорами в області грудей, а низ бажано однотонний темного кольору.

Перевернутий трикутник

Перевернутий трикутник характеризується наявністю широких плечей, вузьких стегон, немає яскраво вираженої талії.

Ваш вибір - модель з широкими бретелями (танкіні, танка). Уникайте горизонтальних ліній в районі грудей. Весь декор повинен бути зосереджений внизу - на стегнах.

Овал

Овальна фігура - наявність зайвої ваги в області талії. Плечі похилі, груди об'ємні, талія може бути ширше стегон. Матеріал купальника повинен бути матовим і темним (синій, зелений, бордо, чорний), наявність чашок вигідно підкреслить груди і відверне увагу від недосконалої лінії талії. "Овалам" також підійдуть високі трусики в тандемі з подовженим топом.

Якщо ви дівчина розміру плюс сайз, то вибирайте купальник з щільної лайкри, який добре тримає форму. Це може бути модель танкіні, свімдресс (ціліснийй з вшитой спідничкою) або майо, а також роздільні купальники з завищеною талією.