Особливості операцій з криптовалютою через біткоїн-брокера

Біткоіни - популярний інструмент для інвестицій, що дозволяє отримувати прибуток в короткостроковій і довгостроковій перспективі. Через якого брокера можна купити біткоіни? Як вибрати компанію?

Біткоіни-брокер - спеціальна компанія, яка виконує посередницькі функції між інвесторами (трейдерами), охочими придбати криптовалюту, а також валютним ринком. Доступ до торгів видається через глобальну мережу за допомогою застосування спеціального ПО (платформи або терміналу). Брокери заробляють на комісії від кожної угоди, яку платять клієнти, або від різниці купівлі-продажу криптовалюти.

На сайті https://bitcoinbrokers.top ви знайдете кращі біткоїн-брокери, а нижче розглянемо ряд важливих питань - як вибрати надійну компанію, через якого брокера краще купити BTC, і як це зробити правильно.

Як вибрати біткоіни-брокера - головні критерії

У різноманітті компаній, що надають посередницькі послуги при торгівлі валютою, зустрічаються як надійні сервіси, так і шахраї. Ось чому при виборі партнера важливо уважно розібратися, через яких брокерів краще купити біткоіни.

Виділимо кілька критеріїв, на які варто орієнтуватися:

  • Час роботи брокерської компанії.
  • Число доступних для торгівлі валютних пар.
  • Надійність і простота користування.
  • Наявність необхідних ліцензій на ведення брокерської діяльності.
  • Репутація та відгуки користувачів.

Великі компанії працюють на ринку брокерських послуг від 5 років і більше. Щоб не втратити гроші, важливо довіряти кошти тільки перевіреним і досвідченим майданчикам. Хороші брокери працюють щодня і дозволяють торгувати великим числом віртуальних монет (не тільки біткоіни). Крім BTC трейдерам доступний Ефіріум, Даш, Лайткоін і інші монети.

Зручність роботи залежить від програми, у якому вони функціонують. Для початківців і досвідчених користувачів підійде Метатрейдер 4 або 5 - платформа, яка встановлюється на комп'ютер і дозволяє отримувати заробіток за допомогою біткоіни-брокера в режимі онлайн.

При виборі брокерського майданчика важливо вивчити умови роботи і ознайомитися зі сферою діяльності компанії. Окрему увагу варто приділити характеристикам брокера, а саме:

  • Мінімальний розмір рахунку.
  • Число доступних торгових пар.
  • Кількість і доступність виведення віртуальних монет на гаманець.
  • Кредитне плече і спред.
  • Тонкощі внесення коштів на акаунт.
  • Наявність інструментів, що допомагають аналізувати різні віртуальні монети.

Щоб спростити завдання, можна використовувати рейтинг брокерів. В таких переліках наводиться список компаній, необхідні відомості, а також дається посилання для реєстрації. Але для надійності варто особисто перевіряти претендента перед початком торгів.

При роботі з брокером важливо пам'ятати про ризики, на які йде трейдер. Без знання основ технічного і фундаментального аналізу, а також без стратегії і спеціальних індикаторів розраховувати на успіх безглуздо. Запамятайте, торгівля на «голій» інтуїції рано чи пізно призводить до втрати капіталу!