Підключити коллтрекінг: особливості та переваги

Для того, щоб бізнес був прибутковим і приносив доходи необхідно враховувати не тільки продажі товарів, але й аналіз звернень споживачів. Сьогодні на рекламному ринку надаються різні методи взаємодії з потенційною аудиторією, але найбільш перспективним є метод відстеження дзвінків на сайті.

За допомогою даної технології рекламодавець може відстежити ефективність реклами і якість роботи менеджерів. В яку компанію варто звернутися, щоб підвищити рівень продажів і налагодити комунікацію з клієнтом?

Ringostat - платформа наскрізної аналітики, яка проводить поглиблений аналіз та дозволяє дізнатися скільки телефонних дзвінків надійшло з рекламних джерел. Налагоджена система телефонії дозволить збільшити прибуток продажів і підвищити продуктивність роботи сайту. На головній сторінці фірми https://ringostat.com/ru/end-to-end-analytics/ ви зможете детально ознайомитися з перевагами представленої послуги та актуальними цінами для підключення.

Чому варто під'єднати послугу коллтрекінг

Технологія call tracking дозволяє рекламодавцям дізнатися наступну інформацію:

  • номер телефону, з якого був здійснений дзвінок;
  • вхідний дзвінок був прийнятий або відхилений менеджером;
  • дізнатися тривалість розмови;
  • отримати запис телефонної розмови;
  • за допомогою якого рекламного джерела споживачі дізналися про ваш канал.

Підключена технологія дозволить рекламодавцям проаналізувати вхідні телефонні дзвінки, відстежити по яких запитах і з якою метою звертаються користувачі, які товари найбільше цікавлять. Відстеження вхідних дзвінків дозволить не тільки підвищити рівень продажів, але і допоможе залучити нових постійних покупців.

Всю отриману інформацію можна передавати в Google Analytic, де автоматично будуть створюватися графіки й звіти. Це допоможе рекламодавцю відстежувати динаміку за тиждень або місяць.

Особливості відстеження телефонних дзвінків

До переваг технології відносять:

  • можливість аналізувати активність споживачів;
  • збільшується дохід підприємства, технологія телефонних дзвінків показує тільки ефективні рекламні джерела, дозволяє відсіяти малоприбуткові;
  • висвічується повна інформація про цільову аудиторію;
  • дозволяє з'ясувати якість роботи співробітників.

Підвищить рівень доходу і дізнайтеся більше корисної інформації про споживачів вашого сайту.