Чому варто вибрати металочерепицю Ruukki

Компанія Ruukki входить до числа світових лідерів в галузі. На її рахунку — низка патентів, інноваційних розробок, включаючи полімерне покриття сталі Pural, яке не має аналогів за своїми характеристиками.

Якщо ви шукаєте якісний та довговічний покрівельний матеріал, то найкращим вибором буде продукція компанії Ruukki, яка є фінським виробником металочерепиці, дочірнім підприємством металургійного концерну SSAB. 

З історії

Компанія Ruukki була створена в 1960 році. Виробництво металочерепиці — лише один з напрямків її діяльності. Підприємство займається виробництвом такої будівельної продукції, як:

  • сендвіч-панелі;
  • несучі профілі та листи;
  • швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій і т. п.

Компанія працює у понад 50 країнах світу.

Металочерепиця — основа асортименту покрівельних матеріалів Ruukki

Металочерепиця виготовляється зі сталі SSAB, має високу якість та наступні ознаки.

  1. Кілька типів профілів, включаючи традиційний Monterrey, профілі для покрівель великої площі, моделі з нестандартною геометрією і т. п.
  2. Широка кольорова гама.
  3. Три типи полімерних покриттів. Кожному з них відповідає власна категорія якості, яка визначає тривалість гарантії на основні властивості та збереження кольору. Полімерне покриття Pural відноситься до категорії якості 50 (50 років гарантії). Це — склад на основі поліуретану, модифікованого гранулами поліаміду, який наноситься на сталь після попереднього цинкування і ґрунтування. До категорії якості 40 відноситься покриття Purex. Матовий поліестер — найбільш доступний за ціною варіант покриття, який відноситься до категорії якості 30.

На додаток до металочерепиці Ruukki (https://www.ruukki.com/ukr/dlya-spozhyvachiv/produkty/produkty/tile-sheets) випускає спектр комплектуючих і добірних елементів для монтажу покрівлі, а також кріплення, водостоки і т. п. Додатково виконується комплектація покрівлі мансардними вікнами, елементами покрівельної безпеки, ізоляційними матеріалами тощо. У результаті Ruukki пропонує комплексне рішення — систему покрівельних матеріалів та комплектуючих, які оптимально пасують один до одного за характеристиками і забезпечують максимально довгий термін служби конструкції даху.

Переваги продукції Ruukki

Передусім це відмінна якість та бездоганний зовнішній вигляд покрівлі на весь термін експлуатації.

Металочерепиця Ruukki не вигоряє на сонці, відрізняється високою міцністю, не схильна до дії температурних навантажень. Сталь надійно захищена від корозії цинкуванням та якісним полімерним покриттям.

Продукція цілком відповідає вимогам нормативів ЄС. Матеріали пожежобезпечні, не містять токсичних компонентів, можуть використовуватися при зведенні житлових будівель.