Parimatch букмекерська контора — Грати онлайн в Україні

Міжнародна компанія Parimatch — букмекерська контора, яка легально працює в Україні вже понад 20 років. Вона з 2000 року приймає ставки на спортивні події не тільки у фізичних наземних пунктах, але і через офіційну ігрову платформу в режимі онлайн. Остання доступна гравцям з України, Молдови, Казахстану, Білорусі та інших країн. У 2017 році БК Паріматч запропонувала своїм клієнтам нову версію сайту з багатомовним інтерфейсом. Робити ставки на спортивні події стало ще зручніше. Компанія працює на підставі ліцензії, яку видано українською ігорною комісією.

Як стати клієнтом Parimatch?

Щоб приєднатися до команди гравців БК треба зареєструвати на офіційному сайті контори профіль гравця https://kolo.news/category/sport/25378. Відкриття особистого кабінету та отримання ID номера клієнта при виконанні вимог ігрової платформи відбудеться за 3-5 годин (максимум 1-3 діб при перевантаженні працівників служби підтримки). Щоб отримати статус клієнта БК Parimatch, треба:

  1. Під час реєстрації підтвердити контактні дані, які потрібні для активації особистого кабінету. Створюють профіль через жовту кнопку на сайті «Реєстрація», активують — переходячи по посиланню у автоматичному листі від БК Parimatch на вказаний e-mail або вказуючи код з SMS-повідомлення під час реєстрації.
  2. Пройти процедуру верифікації користувача ігрової платформи. Після активації кабінету, треба у розділі «Підтвердження аккаунту» вибрати тип документу для ідентифікації та надіслати фото (скани).
  3. Поповнити депозитний рахунок на суму від 100 гривень.
  4. Зробити ставку на спортивну, культурну, розважальну подію тощо.
  5. Дочекатися отримання привітального бонусу від БК Паріматч. Надійде після верифікації на бонусний рахунок протягом 72 годин.

Зареєструвати кабінет також можна через мобільний додаток букмекера або мобільну версію ігрової платформи. У виборі гравець не обмежений. Програму для смартфонів можна завантажити на сайті Паріматч у розділі «Mobile». Алгоритм реєстрації особистого кабінету максимально спрощено. Формальні процедури віднімуть близько 30 хвилин.

Бонуси, акції та призові від букмекерської контори Parimatch

Бонус 100% на перший депозит — не єдина приємна пропозиція від букмекера. Його отримують всі нові клієнти БК (розмір бонусу до 2 500 гривень, нараховується один раз). Компанія Parimatch — букмекерська контора лідер з кількості тимчасових акцій. З ними можна ознайомитися на сайті ігрової платформи у розділі «Акції». Сьогодні діють наступні:

  • CushBack в TVBet — 20% від програних коштів у вихідні.
  • CushBack у BetGames — 20% від програних коштів на вихідні.
  • VIP-ставка — парі у передматчі на суму від 1 000 $ (ставку роблять за 20 хвилин до початку).
  • CashOut — достроковий розрахунок парі у Live та передматчі.
  • Безкоштовні обертання.

У розділі «Акції» до кожної пропозиції БК Паріматч додає детальну інструкцію з правилами. При їх дотриманні гравець з легкістю підвищить свій виграш на 7-25%.

Як зробити ставку гравцю Паріматч?

Після верифікації клієнту Parimatch букмекерська контора привласнює унікальний ID номер (номер рахунку). Тільки після цього він отримує право робити ставки на спортивні події у розпису. Щоб укласти парі, треба:

  1. Увійти в особистий кабінет гравця Паріматч, скориставшись парою Пароль/Логін.
  2. У лівому меню головної сторінки вибрати дисципліну.
  3. Обрати подію та результат, вказавши на коефіцієнт. У правій частині сайту з’явиться купон для парі.
  4. Вказати суму, вид парі.
  5. Натиснути на жовту кнопку «Зробити ставку».

Тепер залишилося чекати результатів. Клієнти БК Паріматч можуть спостерігати подію у режимі онлайн через відео трансляції. Вони доступні при позитивному балансі на депозитному рахунку. Ігрова платформа гарантує конфіденційність, має інтуїтивний інтерфейс та пропонує чимало способів виводу (поповнення) виграшів. Але її головні переваги — надійність, стабільність, чесність гри.