В ногу з часом. Про переваги акумуляторного інструменту

На якість і швидкість ремонтно-будівельних робіт дуже сильно впливає застосовуваний інструмент. Як досвідченому профі, так і середньостатистичному домашньому майстру є з чого вибрати: на ринку представлений великий асортимент різних інструментів, як мережевих, так і акумуляторних.

Такий прогрес в інструментарії почався відносно недавно, адже ще кілька років тому крім шуруповерта не було нічого з акумуляторних інструментів. Зараз же можна придбати будь-який, аналогічний мережевому акумуляторний інструмент: всілякі дрилі, пили, болгарки. Головне, щоб техніка була дійсно якісною, зручною і функціональною, і саме така пропонується в інтернет-магазині https://takida.com.ua/, і, до речі, саме зараз на багато моделей досить суттєві знижки!  

5 плюсів сучасних акумуляторних інструментів

Свобода дій

Акумуляторний інструмент не обмежує можливості користувача наявністю розетки. Це важливо і для роботи на висоті, і там, де є проблеми з мережею, і там, де її зовсім немає. Полагодити дах будинку, повісити жалюзі в офісі, де немає жодної вільної розетки, почати ремонт в будинку за містом, де електрика завжди нестабільна. Для вирішення цих та подібних проблем існують інструменти на акумуляторах.

А ще працювати доводиться не тільки на ділянці, а й за її межами. Для цього виробники пропонують величезний вибір акумуляторної садової техніки.

Зручність роботи

Провід в роботі - це завжди проблема. З коротким доводиться використовувати подовжувач. А якщо довгий, то велика ймовірність пошкодити його під час роботи, так як він заплутується і чіпляється за перешкоди.

А ще кабель постійно перегинається і переломлюється в місці з'єднання з корпусом. Не догледів вчасно, і інструмент вийшов з ладу. Ізолента, пластир і гофри - на які тільки хитрощі не йдуть майстри. Але ж простіше відмовитися від кабелю зовсім.

Проста експлуатація

Обслуговування акумуляторних інструментів зводиться до правильної і своєчасної зарядці батареї. Для використання бензинової техніки потрібен досвід, а ще доводиться проводити регулярне і сезонне обслуговування. Дотримуватися точні пропорції бензину і масла, змащувати елементи, запускати після перерви - і це тільки частина проблем. До того ж ви повинні мати відмінну фізичну силу: будь-яка бензинова техніка важка. 

Безпечна робота

Відзначимо високий рівень шуму від бензинових моделей, який перевищує комфортний поріг. В середньому це значення в 100 - 120 дБ можна порівняти зі звуками оркестру. До того ж вихлопні гази шкідливі не тільки для екології, а й для користувача. Ви не зможете працювати в замкнутих і погано провітрюваних приміщеннях, наприклад, переорати землю в теплиці.

Вигідне рішення в порівнянні з мережевими і бензиновими аналогами

У ряду виробників акумуляторного інструменту існують інструменти з універсальними акумуляторами, які підходять для більшості моделей бренду. В багатьох моделей один елемент живлення може використовуватися більш ніж для 100 інструментів. Можна зібрати свій комплект: від викрутки і шуруповерта до газонокосарки і культиватора. При цьому ви не витратите зайвих грошей і заощадите місце для зберігання.