Переваги оренди авто без водія

У туристів і бізнесменів все більше набуває популярності послуга оренди без водія. Renault, Volkswagen, Skoda, Nissan, Ford, Audi, BMW - можна скористатися транспортними засобами економ- і бізнес-класу, отримати в розпорядження технічно справний автомобіль будь-якої марки.

При цьому зберігається повна конфіденційність даних клієнта. Щоб взяти авто напрокат, слід надати паспорт, а машини можна орендувати особам старше 22 років з дворічним мінімальним стажем водіння при наявності посвідчення.

Рішення персональних завдань та інші переваги

Вигідний авто прокат без водія - оптимальне рішення для тих, хто хоче провести індивідуальний тест-драйв обраної машини. Можна перевірити «поведінку» моделі, що сподобалася  в різних умовах на трасі і в місті. Послуга затребувана у людей, які недавно отримали права і хочуть випробувати свої водійські здібності. Орендою можна скористатися і поки ваша машина знаходиться на ремонті або техобслуговуванні.

Автопрокат без водія - гідний варіант для тих, хто збирається у відрядження. Можна відправитися на зустріч, ділову поїздку, нараду в іншому місті не громадським транспортом, якщо ваш статус цьому суперечить, а взяти машину і подивитися на місцеві визначні пам'ятки.

До основних переваг послуги аренда авто без водителя, зокрема що надається київською компанією компании iCar  відносяться:

  • відсутність сторонніх осіб в салоні;
  • свобода переміщення;
  • можливість планування зустрічей та вирішення інших завдань;
  • величезний вибір транспортних засобів різних категорій;
  • відшкодування різниці в ціні, якщо автомобіль повернули раніше встановленого терміну;
  • професійна хімчистка і мийка кожної машини перед здачею в оренду;
  • помірна вартість, яка включає страхування.

Чому слід бути уважним до умов договору

Послуга орієнтується на послуги клієнта. Важливо звернути увагу на:

  • зазначені вимоги і вивчити подробиці;
  • орієнтування в місті;
  • напруга під час переміщення;
  • відповідальність і проблеми на дорозі.

Водіння в незнайомому місті або країні передбачає знаходження в постійній напрузі, тому часто це стомлює. Боязнь потрапити в ДТП або інші проблеми на дорозі можуть породити невпевненість в собі. Не дивлячись на все це оренда транспорту в Києві вважається вигідною справою.

Багато факторів залежать від орендаря, тому попередньо важливо обумовити всі нюанси. Всі умови, ціна, час оренди повинні бути з'ясовані. Якщо планується поїздка в велике місто, то клієнт повинен бути в курсі нюансів організації дорожнього руху.

Послуга давно стала затребуваною. Рекомендовано звертатися тільки в перевірені компанії. Це дозволяє завжди залишатися мобільним, а також помітно економити. Всі нюанси про наявність страховки, подряпин, пошкоджень необхідно знати заздалегідь. Додаткові умови прописуються в умовах договору.