П’ять причин звернутися в рекламне агентство

Чи виправдана економія на рекламі

Хоча всім відомо, що реклама — це рушій торгівлі, далеко не всі підприємства і організації користуються послугами рекламних агентств. На великих підприємствах найчастіше є рекламні відділи, які виконують функції розміщення реклами та іноді її виробництва на власних потужностях, власні дизайнери розробляють макети, власні копірайтери — текстівки.

Деякі підприємці економлять на рекламі, намагаючись використовувати тільки безкоштовні або копійчані майданчики для рекламування. Проте робити цього не варто. Рекламна агенція у Львові Brandme пропонує друк на футболках під замовлення, а також широкий спектр інших послуг, серед яких:

  • Сувенірна продукція;
  • Еко-продукція;
  • Пакети та упаковка;
  • Поліграфічна продукція;
  • Промо-одяг.

Чому варто підключити рекламне агентство

  1. Відсутність у всіх співробітників підприємства (в т. ч. у директора) досвіду рекламної діяльності. Якщо ваші співробітники і ви ніколи не перетиналися з рекламним бізнесом і не знаєте навіть його основних принципів, то звернення в рекламне агентство — ваша нагальна потреба. Намагаючись самостійно створювати рекламу, не знаючи основних правил маркетингу і рекламних інструментів, ви тільки витратите час та гроші. У даному випадку краще буде звернутися до професіоналів.
  2. Ви відкрили новий бізнес і хочете швидко його розкрутити. У такому випадку необхідна комплексна рекламна кампанія, починаючи з розробки корпоративного стилю і оцінки місця фірми на ринку. Обсяг робіт по рекламі може забрати чимало часу на шкоду вашій основній діяльності, а врахувати усі можливості, які допоможуть залучити клієнтів і запропонувати дійсно ефективні рішення може тільки рекламний фахівець з хорошим досвідом роботи.
  3. Ви прагнете швидко розширити клієнтську базу і водночас підвищити рівень продажів. Реклама — це ціле мистецтво, в якому для збільшення числа клієнтів використовуються ефективні схеми просування. Поєднати рекламу і маркетингові методи поповнення клієнтської бази можна, звернувшись в рекламне агентство. Заощадивши і доручивши дані обов’язки власному персоналу, ви скоріше за все лише змарнуєте час і отримаєте звіт «для галочки».
  4. Розробляючи власну рекламу, ви можете друкувати і виготовляти її на своїх потужностях або в друкарнях, різноманітних майстернях і т. п., залежно від виду реклами. Можна самому наймати розповсюджувачів, стежити за їх роботою і т. д. Проте звернувшись в рекламне агентство за цілим комплексом даних послуг, ви можете не тільки не програти, а й заощадити на гуртових замовленнях, адже агентства можуть надавати суттєві знижки.
  5. Звертаючись до досвідченого фахівця, ви отримуєте професійну допомогу на високому рівні. Така реклама буде ефективною, економною, запам’ятається споживачеві та підвищить ваш імідж.