Стіл з епоксидної смоли: меблі мрії

Дім — це пристанівок спокою. Тож, повертаючись у свою оселю, кожна людина воліє поринути у атмосферу гармонії і комфорту. Звільнитись від негативу, насолодитись красою житла — допоможуть у цьому меблі.

Вони не просто виконують функціональні обов’язки з забезпечення порядку і зберігання речей домашнього вжитку. Меблі створюють красу інтер’єру. В умовах сучасності людство тяжіє до природи. Тому і віддає перевагу мотивам землі, води і лісу, облаштовуючи бетонні стіни будинків і квартир. Дихати свіжістю, відчувати умиротворення допомагає дерево. Дерев’яні столи – найбільш практичний та естетичний предмет меблів, на який покладаються різні функції та задачі.

Які столи сьогодні в моді?

Неповторності, оригінальності і креативу шукають люди, які думають не тільки про практичну сторону використання меблів. Дерев’яний стіл з епоксидної смоли цілком здатен задовольнити потреби покупця.

В чому переваги такої покупки?

  • Дизайнерська річ додасть шику інтер’єру. 
  • Екологічний матеріал гарантує безпечність використання. 
  • Є можливість самостійно обрати розмір, колір і форму. 
  • Вибір варіації конструкції: розкладний, класичний, трансформер.
  •  Поверхня зі смоли стійка до подряпин і сколів, що примножує срок експлуатації придбаного товару. 
  • У вологому приміщенні не деформується, зберігає першозданні параметри.

Люди, які цінують практичність і лоск, оцінять можливість купити стіл з епоксидної смоли за прийнятною ціною. Бо навіть у невеликому приміщенні, де цінний кожен сантиметр, не буває випадкових речей. Для кімнати більшої площі підійде великий стіл зі зручною розкладною конструкцією. Вона дозволяє збільшувати площу стільниці, використовувати як повноцінний обідній стіл для всієї сім’ї.

Стіл з епоксидної смоли — запорука міцності і краси

Епоксидна смола, яка використовується при виробництві, вже давно не є дивиною. Прозора надміцна рідина надає ряд переваг меблям. Естетика на першому місці. Не важливо використовується стіл в домашньому вжитку, або є окрасою офісу. Естетична привабливість — основний «плюс». Зносостійкість — також аргумент купівлі. Такий стіл служитиме роками, не змінюючи свого ефектного вигляду, без натяку на механічні пошкодження чи найменші затертості поверхні стільниці.

За індивідуальним дизайном можна замовити стіл мрії. Індивідуальне замовлення або робота за аналогом фото з інтернету – не має значення. Важливий кінцевий результат. Якість і безпека гарантовані.