Кухонні витяжки AEG: переваги придбання для затишної їдальні

Приготування їжі зі специфічними запахами, пара та кіптява швидко псують мікроклімат на кухні. Почувати себе там комфортно й дихати на повні груди допоможе витяжка. Встановивши цей прилад, ви зможете зберегти чистоту меблів і текстилю, запобігти розповсюдженню пахощів по усій квартирі й сміливо брати участь у найскладніших кулінарних марафонах.

Представники компанії AEG розповіли нам про вигоди придбання витяжної кухонної техніки в кожну оселю.

Різні варіанти встановлення для гармонії в інтер’єрі

Якщо вирішили дослідити питання витяжки, вас напевне збентежить асортимент і різноманіття представленої на ринку продукції. Проте обравши свою модель, ви будете із задоволенням користуватися нею щонайменше кілька років.

За монтажем кухонні витяжки AEG можуть бути вбудованими й окремими. Найвлучніший варант для інтер’єру – інтегрувати техніку в меблі. Та якщо ви прагнете з комфортом обслуговувати пристрій, віддайте перевагу окремій конструкції.

Виробник AEG подбав про те, щоб прилад мав органічний вигляд на сучасній кухні – обирайте лаконічну чорну, стриману білу чи модну сіру витяжку.

Нескладний монтаж і довговічність витяжок роблять їх вдалим придбанням у власне чи орендоване житло. Завдяки універсальності більшості моделей ви перевісите пристрій у нову квартиру в разі переїзду.

На варті тиші й спокою

Тим, хто вважає за краще ховати побутову техніку за меблевими фасадами, підійде вбудована витяжка. Вона працює ефективно та дає змогу насолоджуватися затишком кухні без зайвих деталей. Стильну ж зовнішню конфігурацію пристрою легко вписати в загальне оформлення робочої зони й зробити її елементом інтер’єру. 

Крім візуальних плюсів, сучасні моделі AEG дають і практичні переваги для покупця:

  • мінімальне енергоспоживання. Навіть щоденне використання несуттєво позначиться на рахунках за електроенергію;
  • безшумна робота: кухонні витяжки AEG працюють із гучністю від 40 до 70 дБ. Це можна порівняти зі спокійною бесідою двох співрозмовників, а максимальне значення – із гомоном в офіс;
  • додаткове освітлення кулінарної зони. Знімати пінку, кип’ятити молоко, смажити до певного кольору м’ясо чи готувати соуси значно зручніше, коли в зоні плити є світло.

Влітку ви зможете куховарити без дискомфорту, адже витяжка позбавить від жару страв, що вирують на варильній поверхні. Тільки пам’ятайте, що фільтри витяжки потребують регулярного обслуговування. Робіть це самостійно або викликайте сервісного майстра.