«Грушевський, Скоропадський, Петлюра» з автографом Данила Яневського

Для справжніх поціновувачів оригінальності, унікальності та якісних українських речей журналіст Роман Скрипін створив shop.skrypin.ua — інтернет-магазин високоякісного авторського мерчу та іншої продукції українських виробників.

На сторінках магазину представлені:

  • одяг;
  • картини;
  • сувенірна продукція;
  • книги;
  • посуд з петриківським розписом від найкращих українських майстрів та багато іншого.

Для відвідувачів shop.skrypin.ua доступна унікальна можливість придбати книгу «Грушевський, Скоропадський, Петлюра» відомого українського автора Данила Яневського. Доктор історичних наук, відомий український телеведучий та журналіст створює роботи з науковим підґрунтям, присвячені історії становлення України. Інформація базується виключно на аналізі різноманітних документальних збірок, архівних матеріалів та записів реальних спогадів учасників подій того часу. Книги Данила Яневського — справжня знахідка для тих, хто шукає істину та цінує об’єктивність.

Грушевський, Скоропадський, Петлюра

«Грушевський, Скоропадський, Петлюра» — робота, в якій автор досліджує феномен національних українських протодержавних утворень у буремний період 1917-1920 рр. Детальний аналіз допоможе читачеві сформувати власне розуміння та ставлення до подій того періоду. На сторінках книги Данила Яневського «Грушевський, Скоропадський, Петлюра» безліч таємниць буремних та знакових подій та цікаві факти, які часто замовчуються науковцями.

Автор роботи «Грушевський, Скоропадський, Петлюра» розповідає про те, хто стояв за спиною Симона Петлюри, ким та як насправді була створена Директорія та багато іншого. Книга Данила Яневського буде цікавою як державним діячам та журналістам, так і всім, кого цікавлять події буремної доби в історії України.

Shop.skrypin.ua пропонує читачам унікальну можливість купити книги Данила Яневського з персональним автографом автора. Щоб отримати іменний підпис автора, потрібно всього лиш в коментарях до замовлення вказати ім’я людини, для якої купуєте книгу. Книга Данила Яневського стане чудовим небанальним подарунком для рідних, друзів чи колег, а також прекрасним доповненням власної бібліотеки.

Придбавши мерч ТМ SKRYPIN.UA, ви не лише отримаєте якісну та оригінальну продукцію, але й здійсните донат для підтримки незалежного україномовного медіа skrypin.ua. Окрім того, 25% від прибутку від продажу книг буде направлено у Фонд «Повернись живим».

Вибирайте українське та залишайтеся справжніми з shop.skrypin.ua.