Що потрібно знати про глушилки мобільного звязку

Швидкий розвиток інтернету і стільникового зв'язку значно полегшив життя сучасних людей. Але ніхто не може гарантувати, що цінна інформація не потрапить у не ті руки, і залишиться повністю конфіденційною. Якщо Ви маєте в своєму розпорядженні важливі дані і не хочете, щоб хтось про них дізнався, то вам знадобиться глушилка стільникового зв'язку.

Якщо вам потрібна сучасна фунціональна глушилка для стільникових телефонів по хорошій ціні, звертайтеся в інтернет-магазин glushilka.com.ua. Саме тут представлений великий вибір відповідного обладнання від відомих виробників. Завдяки цьому кожен зможе знайти найбільш підходящий варіант і підібрати GPS, GSM, 3G, Wi-Fi глушилку.

Як вибрати необхідний пристрій

У цьому питанні необхідно враховувати декілька параметрів

Потужність

Важливим є питання потужності і, як наслідок, ефективності, тут багато нюансів, які можуть заплутати. Пристрій китайського апарату по схемотехніці примітивний. Щоб підвищити радіус виробники збільшують потужність, для чого і ховають пристрій в металевий корпус, який частково виконує функцію радіатора. Не забувайте, що потужний прилад не можна використовувати поблизу - це шкідливо!

Утримання сигналу

Існує ймовірність збивання з частоти придушення, але без спеціальної вимірювальної техніки користувач про це ніколи не дізнається. Це і є головні відмінності від пластикових глушилок сумнівного виробництва. Глушилки відомих виробників істотно дорожчі, але і прослужать багато років, забезпечуючи безперебійну роботу.

Наявність акумулятора

Глушилки бувають стаціонарні (працюють від мережі) і портативні, з вбудованим акумулятором. При цьому, навіть при використанні в автомобілі пристрої з акумулятором рекомендується подати живлення і працювати від мережі для підвищення ефективності.

Також різні види заглушувачів може відрізняти присутність зовнішніх антен і регулятора каналу.

Головний параметр - сітка частот

Дана характеристика є найважливішою, так як адаптувати один прилад під всі завдання просто неможливо. Тут все просто: чим більше каналів, тим менше потужності на кожен канал. Найефективніше буде працювати хороший стаціонарний прилад в окремому приміщенні.

У разі, якщо потрібна мобільність, рекомендується вибрати кілька пристроїв малої потужності з корисним сигналом, або, в крайньому випадку, один прилад, але шукаємо можливість дати живлення. Як правило, по радіусу дії пластикові портативні глушилки відповідають стаціонарним китайським.

Є пропускання сигналу, або глушилка не працює

Це одна знайбільш поширеніших проблем. Розглянемо найтиповіші причини:

  • Близькість антени оператора. Це актуальне питання в мегаполісі, за останні 3-5 років працювати стабільно практично неможливо жодним заглушувачем. При цьому, вирішити деякі завдання цілком реально, використовуючи деякі знання.
  • Завантаженість сот. Антена оператора розрахована на певну кількість абонентів і має високу потужність, що може впливати на роботу глушилки поблизу по різному.
  • Правильність розташування. Глушилка повинна знаходитися на відстані від металевих поверхонь і провідників (наприклад, людського тіла). Пристрій може працювати з різною ефективністю, якщо воно знаходиться у вас в руці або в пакеті, який ви тримаєте.
  • Придушення GPS GSM. Найважливіше закривати GPS канал, так як він має високу точність, а GSM потрібен лише для відправки координат на сервер. При цьому, деякі маяки все ж можуть визначати місце по сім-карті, з високою похибкою (в середньому 200-300 метрів). Під час роботи глушилки, навіть якщо ваш телефон знаходить мережу, ця похибка зростає в рази (так як не всі пакети даних йдуть) і може досягти значень до 2 км, але трек писати як по GPS не буде. Подібне може відбуватися поблизу антен оператора, на GPS це не впливає і він надійно заглушений завжди.