Переваги замовлення аніматорів на дитяче свято

Підходить час дитячого свята, і кращого варіанту, ніж запросити професійних аніматорів, ви навряд чи знайдете!

Звичайно, можна і самим постаратися, підготувати якусь дозвільну програму для дитини і її друзів. Але тільки фахівці, що давно займаються цією відповідальною справою, а такими в Одесі є чудовий колектив компанії "Фиеста", про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://fiesta-prazdnik.com/, зможуть зробити так, щоб торжество стало незабутнім, а ваші дітки і їхні товариші щиро раділи тому, як воно проходить.

П'ять головних переваг свята для дітей з аніматорами

Переваг у такого свята чимало, але ми виділимо п'ять з них, які обов'язково переконають вас запросити аніматора на дитячий день народження.

  • Можливість занурення дітей в казкову атмосферу. Дуже часто аніматори роблять тематичні програми, і ваша дитина зі співтоваришами може нібито за помахом чарівної палички переміститися в Хогвартс і допомогти Гаррі Поттеру боротися з Темним Лордом або зануритися в світ Месників з серіалів Марвел. Час при здійсненні таких проектів летить непомітно, а подія запам'ятовується надовго!
  • Інтерактивні ігри дозволяють залучити дітей до процесу вистави. Всі дітлахи будуть в захваті від щастя, коли вони не просто побачать виставу, а самі будуть її активними учасниками.
  • Досвідчені і професійні аніматори обов'язково чергують період активності з невеликим відпочинком для дітей. Тобто приблизно 30 хвилин ігрового процесу, коли дітлахи будуть стрибати, бігати і проявляти іншу активність, будуть перемежовуватися з періодами, коли вони будуть слухачами, вбираючи в себе пізнавальну інформацію від аніматорів.
  • Програми можуть бути дуже універсальними і застосовуються і для днів народження, і для святкування Нового року та інших урочистостей. Але завжди між дітьми і аніматорами виникає хороший контакт, який і робить таке проведення часу незабутнім.
  • Батьки можуть абсолютно спокійно в цей час займатися своїми справами і бути впевненими, що свято по-справжньому вдався. Можливо, і на наступний рік дитина захоче подібну програму, і проблем з вибором проведення дитячого свята вже не буде.

Яким повинне бути дитяче свято

Вік дитини і її захоплення - основні критерії при виборі програми. Більшість аніматорів пропонують оптимальні варіанти з урахуванням вікових особливостей і можливістю додаткових послуг. Під час обговорення сценарію майбутнього свята батьки вправі внести бажані корективи.

Для найменших, від 2 до 5 років, цілком достатньо години насичених розваг, з ймовірністю їх продовження в разі необхідності. Кількість аніматорів може бути різною, залежно від сюжету зазвичай досить 3-4 людини.

Важливо не помилитися з вибором персонажів, враховуючи інтерес до них винуватця торжества. Уважна мама в курсі захоплень свого малюка і може ненав'язливо поцікавитися у нього про бажання зустрітися з улюбленим героєм мультфільму чи казки. При особистій зустрічі з потенційним аніматором варто обов'язково обговорити найменші нюанси майбутнього свята - костюми, конкурси та призи, програму розваг. Визначившись зі своїми побажаннями, можна приступати до пошуку аніматора - найважливішого етапу в підготовці незвичайного торжества.