Як вибирати чоловічу куртку

Куртки для певних сезонів

На весну або осінь бажано вибрати модель з капюшоном. Краще, якщо він буде глибоким, із застібкою під підборіддям і затягувальними гумками по периметру. У вітряну погоду з такою річчю можна обійтися і без шапки. Демісезонні куртки обов’язково утеплюють тонким шаром силікону, синтепону та іншими матеріалами. Виріб виходить досить теплий та легкий, в ньому негода вам точно не завдасть прикрості.

Для зимового вуличного одягу теж є свої критерії для вибору. Під час холодів пріоритет мають подовжені моделі. Укорочені вироби непрактичні, оскільки під них не можна одягнути звичний піджак.

Щоб підібрати ідеальну чоловічу куртку від Freever, необхідно визначитися з відповідним розміром та фасоном. В одязі, підібраним за фігурою, чоловік має привабливий вигляд і відчуває себе комфортно. Передусім потрібно враховувати обхват грудної клітки. Цю мірку знімають швейним сантиметром.

Не лише розмір

Варто зауважити, що розмір не є лише одним-єдиним критерієм, згідно з яким вибирається чоловічий верхній одяг. Також потрібно визначити фасон і відповідний матеріал. Безумовно, обновка за стилем повинна пасувати до повсякденних речей у гардеробі. Потрібно брати до уваги і сезонність куртки. Купуючи річ на осінь або для весняної погоди, необхідно враховувати, що в дощовий сезон краще носити непромокаючий одяг. Сучасні виробники пропонують широкий асортимент чоловічих курток з практичної плащової тканини і популярної мембрани. Це вологостійкі та міцні матеріали.

Обирайте якість

Незалежно від особистих переваг варто купувати товар відомої торгової марки. На жаль, дешеві речі мають термін служби не більше сезону. Придбавши якісний верхній одяг, можна носити його не один рік.

На що ще потрібно звертати увагу

  1. Куртки тайських виробників маломірні, порівняно з аналогами європейського або американського виробництва.
  2. У деяких розмірних сітках наведено параметри виробів, а не дорослої людини.
  3. При вимірах завжди потрібно враховувати утеплювач в куртці, що додає в товщині до пари сантиметрів.
  4. У куртці не повинно бути відчуття обмеженості. У ній важливо вільно рухатися. Для цього отримані мірки збільшують приблизно на 2 см.

Для вибору фасону варто переміряти безліч різних моделей. Тільки так стане зрозуміло, що вам справді лічить, а в чому ви відчуваєте себе недостатньо комфортно. Також важливо вибрати вдалий колір, який вигідно підкреслить ваш образ. У цьому питанні усе визначається індивідуально.