Гінекологія в Оксфорд Медікал: 20+ напрямків ефективного лікування

Сучасні методики діагностики та лікування гінекологічних захворювань гарантують швидке виявлення патології та ефективність лікування без важких ускладнень й тривалої реабілітації.

У мережі клінік Оксфорд Медікал на приём гинеколога записуються з різних регіонів країни з метою лікування >20 напрямків специфічних жіночих захворювань.

Вакцинація від вірусу папіломи людини. Клінічно доведена методика мінімізує ризик розвитку раку шийки матки. Бажано проводити вакцинацію в підлітковому віці до початку статевого життя.

Персональна програма ведення вагітності. Клініка укладає з пацієнткою. договір на 1 рік. У програмі:

  • контроль стану протягом усього терміну вагітності;
  • 10 консультацій лікаря-акушера, консультації терапевта,
  • школа для вагітних;
  • експертне УЗД, кольпоскопія, кардіотокограма на високоточному обладнанні;
  • понад 30 біохімічних і апаратних досліджень;
  • постійна підтримка лікуючого лікаря.

Лазерне лікування шийки матки. Процедура лазерної вапоризації безболісна, проходить амбулаторно і займає 20 хвилин. Уражені клітини випаровуються без крові, пацієнтка відразу після процедури може покинути клініку.

Видалення кондилом. Зовнішні новоутворення видаляються за 15 хвилин за допомогою апарату «Сургитрон». Радіохвильовий скальпель видаляє уражені клітини без ризику рецидиву.

Лікування молочниці. Курс ефективної терапії становить 5-10 днів. Лікарі застосовують виключно препарати нового покоління.

Лікування гідросальпінксу. Скупчення рідини виявляють в ході діагностики, при необхідності проводять МРТ і контрастне рентген-дослідження. Залежно від типу захворювання лікування консервативне або проводиться лапароскопічна операція з контролем стану пацієнтки в комфортабельних палатах під цілодобовим контролем лікарів і медперсоналу.

Лікування ендометріозу. Вибір методу залежить від характеру і тяжкості патології. У клініці Оксфорд Медікал застосовують гістероскопію та лапароскопічні методики.

Лікування кісти яєчника. Новоутворення лікують терапевтично або проводять малотравматичні операції на сучасному обладнанні кращих світових брендів.

В Оксфорд Медікал проводять високоточну діагностику і ефективне лікування всього спектру гінекологічних проблем. Лікарі знаходять способи зберегти репродуктивну функцію і здоров'я жінки в будь-якому віці.