ANDRIYIVSKY City Space — амбітний mixed-use – проєкт від SAGA Development

До вибору нерухомості необхідно підходити ретельно. Важливо акцентувати на розташуванні, інфраструктурі, системі безпеки та плануванні.

Новий клубний будинок ANDRIYIVSKY City Space гідно оцінять інвестори, які вибирають високу якість життя та прагнуть знаходитися в оточенні однодумців. Проєкт відповідає концепції city space, яка передбачає створення поліфункціонального простору з апартаментами, комерційними та офісними приміщеннями. Об’єкт будується на Подолі, за п’ять хвилин на автівці від Майдану Незалежності.

Чому інвестори вибирають ANDRIYIVSKY City Space?

Перш ніж інвестувати в нерухомість, найкраще ознайомитися з особливостями ЖК ANDRIYIVSKY в Києві:

  • Проєкт реалізує компанія SAGA Development. Забудовник працює виключно в правовому полі. Об’єкт зводиться відповідно до містобудівної документації та чинних дозволів на будівництво. Є можливість спостерігати за динамікою будівництва в реальному часі через вебкамери.

  • Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Цегляні стіни утеплюються базальтовою ватою та оздоблюються обробленим і необробленим каменем. Максимальна висота забудови — 9 поверхів. Проєкт відповідає вимогам, які висуваються до нерухомості бізнескласу.

  • Основну частину будинку займатимуть магазини різного призначення, офіси та коворкінг. Передбачено rooftop-ресторан з оглядовою терасою. Також запроєктовано шістнадцять просторих апартаментів з вільними плануваннями, завдяки чому власники зможуть персоналізувати житловий простір відповідно до своїх запитів. Площа нерухомості варіюється від 101 кв. м до 207 кв. м. З вікон деяких апартаментів відкривається незабутній краєвид на Поділ та Дніпровські схили.

  • Об’єкт розташований за адресою: вулиця Андріївська, 22. Прогулянка до набережної Дніпра займає близько п’яти хвилин, до вулиці Петра Сагайдачного — десять хвилин. Упродовж 15 хвилин можна дійти до Поштової площі та Андріївського узвозу, упродовж 20 хвилин — до Хрещатого парку.

  • Внутрішній двір буде закритим для сторонніх. Це тиха й безпечна територія для відпочинку. Залишати автівки можна буде у підземному паркінгу. Передбачено можливість заряджання електрокарів.

Більш детальну інформацію про ANDRIYIVSKY City Space шукайте на офіційному сайті проєкту. Вартість і умови придбання апартаментів та комерційної нерухомості озвучать у відділі продажу. Звертайтеся за консультацією!