Лофери - комфортне, практичне і вишукане жіноче взуття

Лофери при всій схожості з чоловічим взуттям - неймовірно зручні туфлі жіночі. Форма носка зближує їх з мокасинами, але з більш жорсткою підошвою і широким, навіть масивним, але невисоким, каблуком. У них обов'язково є пензлик, перемичка з прорізом або бахрома в передній частині виробу.

Жінки стали носити лофери через 30 років після їх появи в чоловічому гардеробі, зараз вони стали надзвичайно популярні серед жінок. І якщо ви не знаєте де краще їх замовити, радимо купити взуття Attico, в колекції цього бренду обовязково знайдеться для вас парочка чудових лоферів, в них ви будете виглядати неперевершено! 

Трохи історії

У минулому столітті це було взуття англійських моряків, які і дали йому свою назву, що означає в перекладі «нероба». Можливо через те, що у вільний від плавання час моряки просто байдикували в пивницях.

Пізніше один англійський підприємець вирішив налагодити масове виробництво лоферів - їх прикрасили перемичками. У такому вигляді вони припали до смаку студентам і іншій активній молоді. В 60-х роках минулого століття на них звернув увагу знаменитий дизайнер Гуччі, створивши власну мегапопулярну лінійку.

Переваги лоферів

  • Сьогодні жіночі лофери - незамінне демісезонне і літнє взуття. Плюсів у них більш ніж достатньо:
  • Можливість носити жінкам будь-якої вікової категорії.
  • Можна вдягати незалежно від стилю одягу: під джинси, довгі светри, плаття, трикотажні сукні-кофти, літні брюки і навіть під ділові костюми. З спідницею лофери виглядають по-молодіжному, але не зухвало, як, наприклад, з кросівками. Підходять спідниці будь-якої довжини, в тандемі з лоферами вони виглядають жіночно.
  • Завдяки легкості в них буде комфортно протягом усього дня і в будь-яку погоду.
  • Зручність - не дадуть ногам втомитися і не натруть шкіру стоп до мозолів, оскільки повторюють форму ноги.
  • Вибрати підходяще виріб просто: модні лофери класичні - з загостреним носком, на невеликій платформі або на товстому каблуці.

З чим носити

Залежно від типу підошви і каблука можна виділити такі види, які гармонійно поєднуються з одягом:

  • Класичні. Залишаються в тренді завжди. Ідеальні для любительок кежуал. Їх носять із суворими костюмами або повсякденними сукнями. Хоча іноді досить піджака до улюблених скинни.
  • З декоративним язичком. Підійде будь-який одяг в стилі унісекс, наприклад, укорочені брюки і верх оверсайз.
  • З гострим миском. Незвичайна модель, яка нагадує класичні жіночі туфлі. Лаконічно виглядають з джинсами і будь-якими іншими брюками, романтичними спідницями і сукнями.
  • На платформі, танкетці, величезній «тракторній» підошві. Підійде дівчатам невисокого зросту, адже вони візуально будуть робити вище і навіть стрункішою. До варіантів на платформі підберіть кюлоти або вузькі трикотажні спідниці максі.
  • З високим і низьким каблуком. Рідкісні «гості» модних гардеробів. Їх по достоїнству оцінили любительки ретро стилю. Треба відзначити, що каблук у змінювався з сезону в сезон. Якщо спочатку він був потужний, досить широкий і набірний, то сьогодні зустрічаються і трикутні, що розширюються донизу.
  • З кісками в стилі бохо. Моделі етнічного спрямування допоможуть привнести родзинку в образ і цікаво його завершити. Підійдуть такі для тих, хто одягається в стилі кежуал.
  • З бантиками. Злегка старомодні, але стильні. Гарні з джинсами-бойфрендами, скинни, об'ємними топами.
  • Без п'яти (мюлі). Такі пропонують взуття під кюлоти або спідниці-трапеції в довжині міді. Злегка китчіві, але ви ж пам'ятаєте, що іноді мода безжальна.