10 фактів на користь CMS Wordpress

WordPress - одна з найпоширеніших в світі CMS (система управління сайтом). Вона має вільну ліцензію і розвивається завдяки величезному призначеному для користувача спільноті.

Насамперед зазначимо, що для того, щоб почати працювати на WordPress, в першу чергу необхідно укласти договір з хостинг-провайдером, причому він має бути надійним, в іншому ж випадку ваш веб-проект буде постійно гальмуватись, і відчувати інші проблеми. Прочитайте статтю Какой хостинг выбрать для сайта на WordPress, тоді ви точно не помилитеся з вибором! 

Переваги Wordpress

За замовчуванням WordPress надає лише мінімальні можливості для організації блогу, але завдяки розширенню користувачі перетворюють простий движок в універсальний інструмент для створення різних сайтів, від лендігу до багатосторінкових порталів з мільйонною аудиторією.

Отож, що ви отримуєте, скориставшись даним функціоналом?

  • Установка Вордпресс за одну хвилину! А чи знаєте ви, що з cms WordPress можна створити сайт на протязі всього однієї хвилини. Так, за такий короткий термін почати роботу зі своїм сайтом це реально! Приступити до публікації текстів, картинок і відео через 60 секунд - це здорово і це реалії сучасних сайтів. Що заважає Вам зробити це прямо зараз?
  • Сайти для всіх. Саме так, WordPress дозволяє створювати найрізноманітніші за складністю і спрямованістю сайти: для малого бізнесу, для великих компаній, інтернет-магазини, новинні сайти, індивідуальні блоги. Почніть свій бізнес без вкладень, безкоштовно - сьогодні!
  • Гнучкість для будь-якого бізнес сайту. Кожен бізнес сайт вимагає індивідуального дизайну, незвичайного функціонала, і якщо в інших cms Вам можуть сказати не можна, або, це буде коштувати дорого, на цій платформі можна все. 
  • CMS WordPress швидше за всіх! Ви напевно чули, що сайт повинен швидко завантажуватися, причому для всіх пристроїв, особливо для мобільних телефонів і планшетів. Так ось, WordPress найшвидший за швидкістю завантаження, причому без втрати якості в дизайні і без обмежень функціоналу.
  • Адаптивний дизайн. Всі сучасні сайти повинні мати адаптивний дизайн - сьогодні це не примха, це норма. Всі дизайн-шаблони Вордпресс вже адаптивні під всі екрани перегляду. Вам не потрібно думати як сайт буде працювати на смартфонах iPhone або Android, на планшетах і звичайних комп'ютерах, просто запам'ятайте - WordPress адаптивен!
  • Мікророзмітки - на крок попереду інших. А чи знаєте ви, що в WordPress шаблони вже включена мікророзмітки для оптимізації seo-текстів? Що це дає? Пошукові системи швидше розуміють сайти з мікророзмітками, швидше їх індексують, краще оформляють в пошуку, а це - додатковий темп.
  • Краща сео оптимізація! Мабуть, жодна інша система управління сайтом, не може зрівнятися по seo оптимізації з WordPress. Власники сео студій знають про це? і не спроста використовують для своїх сайтів саме цю cms.
  • Найбільший вибір плагінів. Коли мова заходить про плагіни - тут у Вордпресс немає рівних. Контактні форми, різні калькулятори розрахунку вартості, слайдери, галереї фото і відео, форми замовлення товару або послуги, календарі, віджети, таблиці і багато, багато іншого.
  • Величезний вибір шаблонів. Море безкоштовних і платних шаблонів, на будь-який смак і гаманець, звучить банально, але це так.
  • Якщо у Вас виникне питання або необхідність в консультації Ви точно знайдете відповідь! Яка cms може похвалитися таким достатком відео уроків, документації, і описів російською і українською мовою. На каналі youtube за запитом «WordPress уроки» знайдено приблизно 1 280 000 результатів!