Переваги безлімітного хостингу

Хостинг сайтів - це основа стабільної роботи і популярності проекту серед потенційних читачів. Ми не раз писали про те, що вибір хостингу повинен стати для власника сайту не менш важливою складовою, ніж вибір тематики або дизайну веб сайту.

Ваше ставлення до хостингу має будуватися паралельно зі ставленням до власного сайту. Довіряючи вибір хостингу випадку, ви можете здорово нашкодити своєму веб проекту. Тому свідоме і виважене рішення про перевагу тієї чи іншої хостинг пропозиції повинно дати поштовх до всебічного розвитку вашого сайту.

Питання що таке безлімітний хостинг потребує особливого підходу. І вибираючи першу-ліпшу хостінговую компанію з безлімітним ресурсом, ви ризикуєте втратити гроші, нерви і відданих читачів вашого проекту.

Тому вибір безлімітного хостингу, як і вибір будь-якого іншого типу хостингу, повинен базуватися на деяких особливо важливих принципах, про які ми і поговоримо в даній статті.

Поняття безлімітного хостингу

Безлімітний хостинг має на увазі під собою необмежену кількість наданого ресурсу хостинг провайдером. Відсутність обмежень включає в себе наступні параметри хостингу:

  • необмежений дисковий простір;
  • необмежений обсяг трафіку;
  • необмежену кількість поштових скриньок;
  • необмежену кількість розміщених доменів.

Необмежений дисковий простір дозволяє вам розміщувати все те, що ви хочете бачити на своєму сайті. Це може бути як відео / аудіо файли, так і ігри або флеш контент. Безліміт жорсткого диска дає свободу при наповненні вашого проекту інформацією, і ви не турбуєтесь про те, що для чогось може не вистачити місця.

Необмежений трафік можливий в тому випадку, якщо хостінг компанії є власником широкосмугового доступу в інтернет, за рахунок цього провайдер пропонує необмежену пропускну здатність своїм клієнтам.

З іншого боку, у трафіку все ж є ліміт. Вся справа в ширині пропускного каналу, який має хостінг компанії. Такий стан речей розраховане на те, що ваш веб сайт не зможе перестрибнути позначку по трафіку, встановлену провайдером. 

Але можливо, вам і вашому проекту буде цілком вистачати такого ресурсу. Наприклад, середня відвідуваність досить великого ресурсу не перевищує 15-20 Гб по трафіку. А якщо трафік все ж буде набагато перевищений, то в ваших особистих інтересах варто розглянути варіант віртуального виділеного сервера.

Що стосується необмеженої кількості розміщених доменів та поштових скриньок, то можливості безлімітного хостингу перевершать очікування клієнтів. За допомогою безлімітного кількості створюваних сайтів користувач зможе розширювати свій бізнес, впроваджуючи нові проекти і тим самим залучати більшу кількість користувачів.

Переваги "безліміту"

Крім уже раніше згаданих безлімітних можливостей такого виду хостингу, багато провайдерів, що надають його, особливу увагу приділяють системному устаткуванню. Рейтингові компанії з безлімітним хостингом часто мають новітнє обладнання з надійними дата-центрами.

Також варто згадати про рівень підтримки на безлімітному тарифі - вона завжди готова допомогти у вирішенні будь-яких питань. І, звичайно ж, користувач необмеженого тарифу хостингу отримує свободу дій, яка дозволяє, не озираючись на ліміти, розвивати свій проект і отримувати від нього прибуток.

Кому підходить безлімітний хостинг

В першу чергу безлімітний хостинг підійде комерційним проектам і корпоративним сайтам. Необмежені ресурси - це перспектива в усьому: в розвитку сайту, в його наповненні та відвідуваності. Тому, просто кажучи, безлімітний хостинг підійде будь-яких сайтів, від невеликого кулінарного блогу до популярного інтернет магазину. Головний критерій - це бажання власника сайту розвивати свій проект.

Також хостинг з необмеженими можливостями підійде веб майстрам, у яких налічується досить велика колекція сайтів, і їх кількість неухильно зростає. Тоді безліміт відкриває більше можливостей в управлінні цими сайтами під одним хостингом.