Ідеї оформлення свята за допомогою повітряних кульок

Веселе і незабутнє свято? Без проблем! Якщо для прикраси використовуються повітряні кульки, то торжество буде чудовим. Вони ідеально підходять для оформлення приміщень будь-якого типу, створюють святкову атмосферу і подарують радість.

При одному тільки погляді на повітряну кульку, людину захоплюють неймовірно приємні емоції. Цей предмет - символ радості, веселощів, свята. Він подобається дітям і дорослим, підходить для будь-яких урочистостей і має вагомі переваги. Завітайте до компанії Balun, саме там ви знайдете широкий асортимент найрізноманітніших чудових кульок, та різного оригінального святкового декору. 

Плюси декору кулями:

  • Красиво. Ніхто з цим не посперечається. Чарівно виглядають навіть маленькі кульки з латексу, немає сенсу говорити про сучасні матеріали.
  • Велика різноманітність. Кольори, світло, блиск, розміри, цікавий декор і форми дають простір для фантазії.
  • Це просто і швидко. Не потрібно бути генієм або мати золоті руки, щоб народити приміщення. А якщо щось не виходить, то завжди можна звернутися в спеціальну компанію.
  • Кульки не в'януть, як квіти, вони дешевше гірлянд, для кріплення і оформлення не потрібна складна техніка або електрику. Є величезна кількість готових ідей, як можна прикрасити кімнату кулями. До того ж завжди можна придумати щось своє.

Перед тим, як оформити кімнату кулями потрібно все ретельно продумати. Крім різноманітності квітів, матеріалів і наповнення, бажано заздалегідь визначитися з вибором композиції.

Світлові кулі

Світлові кулі - неймовірна краса, яка здивує дітей і дорослих. Від них неможливо відвести погляд в темний час доби. Букет з світдових куль може стати приємним сюрпризом, а розсип на стелі - розкішною прикрасою кімнати.

Якщо ви не знаєте, як прикрасити квартиру кулями, то варто звернути увагу на цей варіант. Він буде доречний на дружній вечірці, дні народження, створить романтичний настрій закоханим і подарує багато радості дітям. У літню пору року світловий букет стане головною прикрасою пікніка під відкритим небом, воно займе почесне місце на ділянці.

Арка з повітряних кульок

Арка завжди виглядає урочисто, ошатно, цікаво і має величезну кількість варіацій.

Необов'язково робити класичну дугу. Тематичні арки у формі зірочок, кольорів, сердець, звивистих гілок вражають своєю оригінальністю. Вони знаходять свої місця на весільних церемоніях, різноманітних річницях, а також виставках і будь-яких інших заходах.

Дитяче свято прикрасять креативні мультяшні, квіткові і казкові дуги. Величезною перевагою володіють арки з незалежним кріпленням, які завжди можна перенести або посунути.

Кулі під стелю

Найпростіший спосіб як прикрасити кімнату повітряними кулями своїми руками. Цей же варіант зручний в невеликих приміщеннях.

Незважаючи на невеликі трудовитрати, результат завжди перевершує очікування. Приміщення виглядає заворожуюче, особливо при грамотному підході до вибору відтінків. Під стелю можна використовувати звичайні або світлові кулі. Захоплення і вибух емоцій забезпечений!

Кулі цифри і букви

Оформлення кімнати кулями у вигляді цифр і букв надає приміщенню тематичний настрій. Також це прекрасний атрибут для фотосесій. Без них не обходиться жоден захід, будь то річниця, величезний ювілей або скромні іменини в сімейному колі.

Розчулюють фотографії маленьких дітей з цифрами. Такі знімки допомагають на довгі роки зберегти дорогі серцю моменти.

Фонтани з куль

Фонтан буває не тільки з води, але і з повітряних кульок! Причому в цьому варіанті він виглядає вельми гідно. Композицію можна зробити яскравою і веселою, ніжною і зворушливою, тематичною або просто стильною.

Маленький фонтан прикрасить звичайну кімнату. А для пікніка на природі або в урочистому залі можна встановити шикарний фонтан з безлічі куль з фігурками, цифрами, буквами.