Юридичний супровід бізнесу: сутність, види і переваги послуги

Успішне ведення будь-якого бізнесу немислимо без якісного юридичного обслуговування. Далеко не кожен керівник може бути впевнений в кваліфікації власної юридичної служби, а багатьом середнім і дрібним підприємствам просто не по кишені утримувати висококваліфікованих юристів.

В цьому випадку юридичний супровід організацій допоможе вирішити практично будь-яку проблему. Дана сфера і є основною спеціалізацією київської юридичної компанії VINCO`S, детальний опис і умови надання послуг ви знайдете на сайті vincos.com.ua

Актуальність юридичного супроводу організацій

Наскільки актуальний повноцінний юридичний супровід діяльності організації, адже набагато простіше вирішувати проблеми по мірі їх виникнення? Дійсно, можна покластися на власні сили і досвід, розраховуючи врегулювати будь-який спір за допомогою типових бланків і порад людей, які не мають значного досвіду вирішення юридичних питань і знань норм права.

Втім спроба впоратися своїми силами під час розгляду спору в арбітражному суді може закінчитися не менш плачевно - стягнення великої суми заборгованості зі штрафними санкціями, арешт рахунків і майна підприємства, можливе банкрутство.

Всього цього можна уникнути, якщо укласти договір на юридичне обслуговування організації з фахівцями компанії VINCO`S. Відзначивши основні переваги такого способу співпраці:

  • вам не потрібно нести витрати на оплату цілого штату юристів, прийнятих на постійну роботу (зарплата, страхові внески, оплата лікарняних та відпусток);
  • юридичне обслуговування передбачає тільки той перелік послуг, який необхідний саме вашому підприємству;
  • сучасні засоби комунікації дозволяють підтримувати зв'язок з юристом практично цілодобово з будь-якої точки країни в будь-якому часовому поясі;
  • заплативши вартість абонентського обслуговування, ви отримуєте гарантований перелік послуг, які будуть надані в будь-який час на вашу вимогу.

Ви самостійно обираєте перелік потрібних вам послуг, вибираєте конкретних фахівців, виходячи з їх кваліфікації, досвіду роботи і правової спеціалізації, укладаєте договір на той термін, який необхідний.

Ефект від такої співпраці буде помітний відразу, адже позаштатні спеціалісти візьмуть на себе повний супровід вашої діяльності.

Що в себе включає юридичний супровід організацій

Робота в рамках договору на юридичне обслуговування буде включати в себе наступні напрямки:

  • усне і письмове консультування з будь-яких питань, пов'язаних з поточною діяльністю підприємства;
  • підготовка письмових висновків;
  • супровід переговорів, узгодження умов контрактів і угод;
  • підготовка та правовий аналіз будь-яких видів документації (договори, акти, конкурсна документація, претензії і т.д.);
  • претензійно-позовна робота, в тому числі представництво в судах будь-яких інстанцій;
  • корпоративні послуги - внесення змін до установчих документів, реорганізація та ліквідація підприємств;
  • кадрове, бухгалтерський та податковий супровід поточної діяльності юридичних осіб;
  • супровід участі в тендерах.

Юридичний супровід допоможе позбутися від проблем зі складанням податкової звітності, отримати необхідні ліцензії та узгодження. Найчастіше юристи пропонують базові пакети послуг, що дозволяють вирішити поточні проблеми з податковими органами.

Керуючий партнер, адвокат VINCO`S Покотинський М.А.