Подаруйте собі тепло і затишок з якісною ковдрою

"Біллербек" - німецький бренд, чия популярність шириться усім світом, не перестає дивувати високою планкою роботи на благо покупців у різних куточках планети.

Висока якість і довговічність є безумовними перевагами, які забезпечують затребуваність продукції вже протягом більше двох десятків років. Досвід і невпинний технологічний розвиток даються взнаки.

Офіційний магазин Billerbeck пропонує в продаж домашній текстиль європейського зразка, здатний забезпечити покупцеві здоровий сон і тепло у ліжку, максимум задоволення від перегляду фільму або читання книжок під м’якою ковдрою.

Для будь-якої пори року

Ковдри Billerbeck вироблені зі спеціальних антиалергенних матеріалів, протибактеріального бамбуку та ніжного кашеміру. Крім того, в якості наповнювачів використовуються добірна овеча і верблюжа шерсть. М’якість - свіжий гусячий пух і перо. Елітних якостей додає бавовна і шовк тусса, а довговічність гарантує віскоза.

Пастельні кольори та ніжний квітковий орнамент додають виробам витонченості та елегантності. Приємно радує широкий діапазон цін від бюджетних варіантів до преміум-виробів, більш дороговартісних, проте таких, що готові служити вічно.

Виконані з натуральних тканин:

  • сатину;
  • шовку;
  • французького сатину з обробкою срібла;
  • щільного легкого тику.

Завдяки обробці виробу касетним рядком наповнюч не збивається ы не комкається, зберігаючи свою естетику. Такі вироби відносяться  до категорії міжсезоння для використання восени та весною. вони зберігають свій первозданний вигляд навіть після прання і хімічної обробки. Товстіші ковдри рекомендується обробляти від пилу та забруднень технологією "холодної" хімчистки.

Настав час зануритись у світ ковдр

З ковдрами Billerbeck повноцінний сон та приємний відпочинок гарантовані.  Адже ексклюзивна продукція від німецького виробника створена «на совість» з піклуванням про свого споживача. Її виробництво здійснюється з використанням нових технологій обробки матеріалів.  Так, для тих, хто страждає на алергію, підійдуть антиалергенні ковдри з синтетичним наповнювачем.

У пухових ковдр німецького виробництва є свої преваги: в холодну зиму вони дарують найкращі відчуття. Їх відмінністю є висока теплоізоляція. Варто звернути увагу на подвійні вироби, які складаються з двох літніх ковдр, наповнених вовною – для себе і та дітей, або на випадок ночівлі гостей.