Міжнародна транспортна компанія Аячо

Транспортна компанія з власним автопарком «Аячо» надає весь спектр послуг з організації вантажоперевезень в місцевому, регіональному та міжнародному напрямках.

Ми здійснюємо перевезення всіх типів вантажів, а також забезпечуємо їх відповідальне зберігання. З нашою допомогою можна перевезти будь-які речі, здійснити офісний чи квартирний переїзд. Ми гарантуємо безпечну і оперативну доставку вантажів з урахуванням індивідуальних особливостей замовника. Фахівці нашої компанії підготують всю необхідну документацію і доставлять вантаж в призначене місце в призначений час!

Потрібно оперативно, своєчасно і безпечно доставити вантаж??? Зв'яжіться з нами! Ми розробимо для Вас оптимальний маршрут і побудуємо найефективніший логістичний шлях.

Міжнародна компанія вантажоперевезень

Здійснюючи вантажоперевезення вже багато років, ми розуміємо як стрімко розвивається ця галузь, а тому намагаємося пропонувати тільки найсучасніші та найефективніші рішення. Наші транспортні послуги мають економічно обґрунтовану тарифну політику, а технологічна база є однією з кращих серед конкурентів і відповідає всім міжнародним стандартам.

Головна місія «Аячо» - це оперативна доставка товарів / вантажів. Якість збереження вантажів - не менш важливий фактор, за яким ми також пильно стежимо, і обов'язково враховуємо його при виконанні замовлення.

При необхідності Ви навіть можете скористатися послугами нашого брокера і застрахувати свій вантаж в провідній страхової компанії України, яка багато років співпрацює з нами.

Доставка всіх типів вантажів

Компанія «Аячо» надає послуги з перевезення вантажів різних видів і форм. Ми допоможемо перевезти будь-які види вантажів: як стандартні, так і негабаритні, а також насипні і режимні. А ще в нашому автопарку є автовоз, так що перевезення автомобілів — це теж наша тема! До речі Ви навіть можете замовити повний комплекс послуг, який включає в себе перевезення та розмитнення автомобілів.

У нас Ви навіть можете замовити послугу довантаження. Кооперація з іншими клієнтами компанії дуже зручна для малогабаритних вантажів і оптимальна для Вашого гаманця.

Наша компанія також надає весь спектр митно-брокерських послуг. Співробітники «Аячо» завжди з радістю проконсультують Вас з будь-яких питань і нададуть необхідну інформацію щодо оформлення супровідних документів.

Перевезення вантажів здійснюється тільки транспортом власного автопарку «Аячо». У нашому арсеналі є: вантажні мікроавтобуси та автомобілі оснащені гідробортом, тягачі з напівпричепами, вантажні автомобілі з маніпулятором, навантажувачі та інша спецтехніка, а також автовози та евакуатори.

Ми здійснюємо вантажоперевезення як по теріторії Україні, так і в зарубіжні країни. На карті наших транспортних послуг практично вся Європа та Азія, а також країни ближнього зарубіжжя.

З нами вигідно співпрацювати

Послугами компанії «Аячо» користуються як приватні особи, так і великі підприємства. Тому що наша логістика бездоганна! Наші фахівці збирають максимум інформації та готують всі необхідні документи ще до здійснення перевезення. Але і в процесі транспортування ми не залишаємо своїх клієнтів, інформаційна підтримка надається практично цілодобово.

Ми розробимо для Вас персональний оптимізований маршрут доставки вантажу. А угоду укладемо офіційно за допомогою договору, в якому ми гарантуємо виконання своїх безпосередніх зобов'язань.

Транспорт під завантаження прибуде в зазначений час, а водій за Вашим бажанням зробить фотофіксацію вантажу у будь-який момент часу. Так що цілісність збереження вантажів гарантована!

Оперативність, своєчасність і безпека - це те, на чому побудована наша робота! Обирайте послуги логістичної компанії «Аячо» на сайті ajacio.com.ua і навіть не сумнівайтеся в нашій з Вами успішній співпраці.