Готові бетонні суміші високої якості за прийнятною ціною від ТМ "Бетон від Ковальської"

Нові тенденції в будівельній галузі диктують необхідність використовувати готові бетонні суміші. Такий підхід прискорює робочий процес, скорочуючи витрати часу і коштів.

І найбільшу популярність має товарний бетон. Виготовлений на виробництві за особливою рецептурою у відповідності стандартам якості, він поставляється на будівельний майданчик порціонно в міру витрачання і в готовому вигляді.

Якісний товар, хороша репутація

Більше десятка років лідером українського будівельного ринку є "Бетон від Ковальської". Значний досвід роботи, модернізація виробничих потужностей, численні розробки рецептур приготування бетону та висока якість продукції забезпечили торговій марці високий рейтинг. Безумовно, приваблює і ціна. Власна сировинна база покриває потреби в матеріалах, великі обсяги виробництва — все це в сукупності істотно відображається на собівартості і управлінні ціновою політикою.

На https://shop.kovalska.com/catalog/betonnie-smesi/tovarnie-betoni/ можна замовити готову суміш для промисловості або приватного використання за прийнятною ціною буквально в два кліка.

Контроль виробництва

Складається товарний бетон з цементу, води, піску і щебеню. Можуть бути додані інші компоненти, використання яких покращує властивості розчину. Процес складний і дуже трудомісткий, не дивлячись на простоту використовуваної технології. У будівництві промислових, інфраструктурних і житлових об'єктів вона показала себе з кращого боку.

Навчений персонал здійснює ретельний контроль на всіх етапах:

  • порядок додавання і пропорції компонентів,
  • процес замішування і досягнення необхідного рівня в'язкості,
  • витримка температури,
  • ретельна перевірка в лабораторії на предмет відповідності нормам,
  • транспортування в пункт призначення.

Безперебійність виробництва, підвищення якості бетону забезпечено введенням в експлуатацію нових ліній з видобутку та обробки гранітної продукції. Так, за рік в середньому виробляється близько 4,6 млн. куб. м товарних бетонів і будівельних сумішей. Значна цифра, яка вказує на затребуваність продукції, високі показники реалізації і, що особливо важливо, на ім'я бренду.

Доставка товару

Здійснюється згідно з обговореними умовами: місце призначення (будь-яке місто України), дата, точний час, інтервал між рейсами, вид транспорту. Своєчасність і оперативність доставки гарантована. Конкурентна ціна без шкоди якості - тим більше!