Дзеркальна шафа в ванну в інтернет-магазині ВаннаСан

Погодьтеся, використовувати у ванній кімнаті універсальні предмети меблів набагато вигідніше, ніж вироби, що мають вузьку спеціалізацію. Взяти, наприклад, настінну шафу, поєднану з дзеркалом - вона займе набагато менше простору, ніж шафа і дзеркало окремо.

Саме про ці меблів для ванної піде мова в даній статті, де ми розберемося з перевагами, які надає нам дзеркальна шафа для ванної, а також з її різновидами. А якщо вам потрібна якісна дзеркальна шафа в ванну ви зможете скористатися вигідними пропозиціями від інтернет-магазину ВаннаСан.

Шафки з дзеркалами - це меблі, які відмінно підійдуть для любителів практичних речей з сучасними дизайнерськими рішеннями. Адже у ванній кімнаті без дзеркала нікуди, як і без містких поличок або шафи. У зв'язку з цим подібні шафки стали невід'ємною частиною сучасних інтер'єрів.

Плюси дзеркальних шафок для ванної кімнати

Дзеркальна шафа не просто так набула популярності серед споживачів. На то є маса обґрунтованих переваг, які по праву оцінили покупці.

  • Багатофункціональність. Адже всього одна річ має безліч призначень. Шафа застосовується в якості дзеркала для макіяжу, а також для того, щоб зберігати всі косметичні приналежності. Перевагою шафи вважається те, що вся косметика і засоби гігієни не потрапляють в поле зору гостей і сторонніх.
  • Шафа - відмінне рішення для економії місця, якщо його не так вже й багато у ванній кімнаті. Наприклад, якщо придбати окремо шафу і дзеркало, то знадобиться місця в рази більше.
  • Великий асортимент, який може відрізнятися формою, дизайном, кольором, матеріалом. Подібні меблі можна придбай як в прямому, так і кутовому виконанні. Є цілісні шафи або маленькі настінні.
  • Крім всіх цих плюсів, варто відзначити, що всі подібні меблі мають власне підсвічування, яке розміщено шляхом вбудовування в дзеркальну шафу. Додаткове світло не буде потрібно. Це дасть можливість економити сімейний бюджет. Також не потрібно буде встановлювати ще один світильник над дзеркалом. Шафа підключається до розетки або ж має вихід проводки.

Правила вибору дзеркальної шафи: на що варто звертати увагу в першу чергу

На перший погляд визначитися з вибором шафи в ванну кімнату - дуже просте завдання, яке під силу кожному. Але часто можу з'явитися непередбачені складнощі. Адже для того, щоб вибрати багатофункціональну шафу, необхідно задуматися про те, для чого вона буде призначатися, а далі підібрати найбільш підходящу модель. Варто враховувати як зовнішні характеристики, так і модель, колір і зручність в застосуванні.

Для початку варто звернути увагу на тип шафи для ванної кімнати. Для цього варто врахувати розміри передбачуваного місця розміщення майбутніх меблів. Важливо подумати, яку шафу краще взяти - настінну, пряму чи кутову. Також це може бути дзеркало, за яким розміщені кілька поличок.

Меблі повинні бути місткими. Для цього варто чітко продумати, що і на якій полиці у вас буде перебувати. Плюс, залишити ще трохи поличок на всякий випадок. Вони неодмінно стануть в нагоді.

Особливу увагу варто приділити тому, яким чином відкривається шафа, тобто на якість фурнітури. Якщо двері - це дзеркало, то необхідно переконатися в тому, що немає зайвого грюкання при закриванні двері. Адже в подальшому це призведе до сумних наслідків.

Вид дзеркальної шафки теж має велике значення. Дизайн повинен відповідати інтер'єру ванної кімнати в цілому, поєднуватися з іншими меблями, яка там знаходиться.