Фотошпалери на замовлення: сучасне рішення для інтер'єру

Ідеально обрані фотошпалери не тільки гармонійно доповнюють дизайнерське оформлення приміщення, а й створюють сприятливу, комфортну атмосферу для проживання.

Компанія Artside виготовляє фотошпалери на замовлення, враховуючи всі індивідуальні побажання клієнта. Це дає змогу втілити в життя найрізноманітніші декоративні задуми.

В інтернет-магазині можна замовити або купити представлені в каталозі товари, які будуть відрізнятися цілим рядом переваг:

  • доступна ціна дозволяє кожному оформити інтер'єр за власними побажаннями;
  • для виготовлення шпалер використовуються лише перевіренні матеріали, які не виділяють токсичних випарів та повністю безпечні для організму;
  • досить щільна структура дозволяє розміщувати полотно навіть у приміщеннях з підвищеним рівнем вологи, наприклад коридорі або ванній кімнаті;
  • чіткі лінії малюнка зберігаються навіть на найдрібніших деталях;
  • зображення залишиться таким же яскравим при довготривалому впливі сонячного випромінювання.

Варто зауважити, що на сайті Artside можна замовити фотошпалери різних розмірів. Якісні шпалери від перевіреного виробника — це стиль, настрій та гармонія, а не лише яскравий малюнок.

Фотообои небо с тучами в интерьере столовой

Фотошпалери для оформлення приміщень

Використання шпалер дозволяє швидко, легко та водночас, недорого, доповнити кімнату та надати їй естетичного вигляду. За допомогою фотошпалер можна:

  1. Створити комфортну атмосферу. Правильно обрані фотосюжети дозволяють створити романтичний настрій в спальній кімнаті, налаштувати на мозкову активність в робочому кабінеті, додати динаміку дизайну вітальні. Фотошпалери також стануть відмінним варіантом для дитячої, адже вони створять казкову атмосферу, яка без сумніву, сподобається малюку.

  2. Акцентувати стильове оформлення. Фотошпалери на замовлення — простий та зручний спосіб створити модний та індивідуальний дизайн. Можна вибрати шпалери з імітацією натурального каменя, цегляної кладки, візерунку деревини. Такі універсальні текстури будуть вигідно виглядати у будь якому стилі кімнати. Цікавим рішенням для сміливих, креативних власників квартир, стануть шпалери з графіті або зображенням космічних об'єктів.

  3. Організувати простір. Правильно обраний малюнок допоможе не лише створити унікальний дизайн, а й візуально збільшити простір кімнати.

Фотообои горы для столовой

Замовити виготовлення фотошпалер на сайті https://artside.com.ua/ua можна не лише для житлових приміщень. Полотна будуть добре виглядати в торгових або ж розважальних центрах, навчальних чи робочих кабінетах, ресторанах, різноманітних студіях. Знайти малюнок для виготовлення шпалер можна в фотоальбомі сайту. Також, ми пропонуємо виготовлення панно за індивідуальними фотографіями та розмірами. Замовивши друк цікавих та незвичних малюнків, кожен може підкреслити унікальність інтер'єру в житлових або комерційних приміщеннях.