Прихована сексуальність: причини популярності закритих купальників

Багато представниць прекрасної статі глибоко помиляються, думаючи, що закритий купальник призначений виключно для того, щоб приховати будь-які недоліки зовнішності. Згадайте хоча б рятувальників Малібу. Там дівчата з ідеальними формами тіла впевнено носили такі купальні костюми і виглядали в них просто неперевершено!

Насправді, вінтажна мода в 2021 році набирає нових обертів і виходить на вершину своєї популярності. Навіть по цій єдиній причині вам варто задуматися над придбанням закритого купальника. До речі саме зараз інтернет-магазин КолгоТочка пропонує чудові моделі зі знижкою до 40%, поспішайте!

Насамперед зазначимо, що на відміну від роздільних моделей, закриті купальники мають більше можливостей відкоригувати фігуру.

  • По-перше, особлива конструкція дозволяє візуально змінити контури фігури. Правильно підібраний фасон допоможе «позбутися» від проблемних ділянок тіла, додати обсяг там, де треба, і прибрати його там, де він зайвий.
  • По-друге, суцільні моделі стоншують фігуру, виділяючи її чіткі лінії, при цьому візуально збільшують зріст людини на пару сантиметрів.
  • По-третє, злиті купальники зручніші і комфортніші за роздільні, вам не потрібно переживати про те, що ваші плавки зіскочуть під час купання, а лямки ліфа розв'яжуться.

Якщо ви хочете підтягти живіт, то вибирайте купальні костюми, виконані з щільної якісної тканини, вона гратимуть роль своєрідної утяжки.

Для багатьох леді це велика новина і сюрприз - закритий купальник став зіркою колекції майже кожного модного будинку. Хіба тепер доведеться відмовитися від улюблених бікіні на зав'язках на користь пристойного цільного одягу? Ні не зовсім. Адже сучасний закритий купальник не такий вже "скромний", як ви могли подумати. 

Кому можна надягати закритий купальник?

Відповідь на це питання проста: такий аксесуар підійде йде абсолютно всім, незалежно від фігури. Головне тільки підібрати правильний розмір, забарвлення і фасон.

Що потрібно знати дівчатам з "фруктовими" типами статур?

  • Якщо ви "полуниця", то вибирайте закритий купальник на тонких бретелях. Така модель "зніме" акцент з плечей, зробивши їх візуально більш вузькими.
  • Якщо ви "груша", тоді є потреба розширити плечову зону за допомогою великих воланів або рюш у верхній частині пляжного вбрання.
  • "Яблукам" ідеально підійде закритий купальник з дрібним абстрактним принтом. Так животик пропаде.
  • "Бананам" необхідно візуально збільшити зону грудей і стегон. З цим завданням чудово впорається купальник "свім дрес" з "пуш ап" і з спідничкою.

А що робити якщо ви не "фрукт", і потрапляєте в розряд пісочного годинника? Тоді ми вас вітаємо. Ви можете купити злитий купальник будь-якого крою та дизайну.

Актуальні тренди

Що ж підготували дизайнери для нового літнього сезону? Та багато чого! Наприклад, можна звернути увагу на купальники з вирізами на стегнах, збоку, а також на животі або спині. У моді асиметричні моделі, аж до варіанту бретелів лише на одному плечі. Плюс таких купальників в тому, що поверх них можна надіти шорти або спідницю - і відправитися на пляжну вечірку.

Квіткові принти, а також імітуючі шкури тварин - знову в моді. Великий в'язаний візерунок також виявиться в тренді.

Купальники з зав'язками - це досить спокусливі моделі, які передбачають використання зав'язок в різних областях тіла - від талії до стегон і грудей. Деякі відзначають, що в результаті має вийти як мінімум дуже цікавий загар.