Ремонт офісів під ключ в Києві

Ремонт офісів під ключ економить час і кошти замовника. На перший погляд здається, що в кошторисі занадто багато позицій і послуг, але це не так. Ремонт під ключ виконує одна компанія, в штаті якої є інженери, робочі по демонтажу підлог і перегородок, фахівці з оздоблення та перепланування, проектувальники, кошторисники і т. д.

Єдиний кошторис від однієї компанії дає повне уявлення про комплекс робіт, після яких ваш офіс буде готовий до експлуатації. Це означає, що компанія-підрядник візьме на себе всі питання по монтажу комунікацій, обробці, склінню і навіть вивезення будівельного сміття.

Погодьтеся, вигідніше і зручніше замовити ремонт в одній багатопрофільній компанії, яка спеціалізується на ремонті комерційних приміщень, зокрема в киівській PlatinumArt, про яку детальніше можна дізнатися на сайті https://www.platinumart.com.ua/uk/statti/remont-ofisiv-pid-klyuch-v-kyevi/, ніж шукати різних виконробів для шпаклювання стін, укладання плитки або монтажу дверей.

Ремонт офісу під ключ означає, що одна компанія дає гарантії на всі види робіт. І якщо з часом щось пішло не так, вам не потрібно шукати представників різних компаній, які встановлювали перегородки і займалися їх обробкою. Всі питання щодо різних етапів ремонту вирішить один підрядник.

Капітальний та косметичний ремонт офісу

Косметичний ремонт набагато дешевше капітального і потрібен для усунення дрібних недоліків в інтер'єрі. Стандартний пакет послуг для косметичного ремонту офісу включає в себе кілька пунктів:

  • заміна фурнітури, скління
  • заміна підлогового покриття
  • малярні роботи
  • заміна розеток, елементів освітлення
  • монтаж стель (натяжні, підвісні, просте фарбування)

Косметичний ремонт необхідний мінімум один раз на рік. Частота косметичних ремонтів залежить від експлуатації приміщень. Якщо затягувати терміни проведення косметичного ремонту, то постане питання про капітальний ремонт офісу, що дорожче і займає більше часу.

Капітальний ремонт - це не тільки зміна інтер'єру, але і заміна старих інженерних систем, ремонт фасаду та екстер'єру будівлі, перепланування, монтаж сантехніки і т. д. Капітальний ремонт офісів необхідно проводити мінімум 1 раз в 5-7 років. Для того, щоб прискорити і спростити капітальний ремонт, замовте дизайнерський проект офісу. Фахівці детально розпишуть види робіт, вкажуть тимчасові терміни і будуть стежити за ходом робіт. Дизайнерський проект також дозволяє заздалегідь подивитися візуалізацію відремонтованого офісу.

Ремонт офісу під ключ в залежності від його класу

  • Офіси класу А. Це найдорожча комерційна нерухомість, яка повинна бути красивою і функціональною як всередині, так і зовні. В офісі класу А не може бути плитки з тріщинами або непрацюючої системи вентиляції і кондиціонування повітря. Ремонт під ключ офісу класу А неможливий без дизайн-проекту приміщень, професійних робітників і якісних оздоблювальних матеріалів. При замовленні ремонту офісу класу А проводять демонтаж і монтаж перегородок, установка і підключення техніки, монтаж систем освітлення, елементи декору з дорогих матеріалів.
  • Офіси класу В. Ремонт під ключ виконується точно так, як з попереднім варіантом, з таким же набором послуг. Різниця у вартості і якості матеріалів для обробки.
  • Офіси класу С - це здебільшого приміщення за межами ділового центру міста. Ремонт офісів класу С виконується із застосуванням дешевих матеріалів без дизайн-проекту. Такий ремонт виглядає свіжо і акуратно, але швидше втратить свій привабливий вигляд.