Вишивка - актуальний модний тренд

Вишивка - це те, що може навіть найпростіший і нудний образ перетворити в щось особливе і незвичайне. 2021 рік не є винятком, так як вишивка в моді завжди, а її правильне застосування відповідно до останніх тенденцій зробить одяг або аксесуари модними речами.

У цьому році вишивку можна зустріти не тільки на верхньому одязі або сукнях, а й на сумках, взутті, капелюхах або аксесуарах для волосся. Вишиті вишукані та стильні вироби представлені в колекціях багатьох відомих брендів, які створюють одяг, поєднуючи вишивку з благородними матеріалами, шкірою або хутром.

Якщо замовити в компанії "Магія візерунку" заготовки вишиванок на домотканому полотні, та інші аксесуари для вишивки, то можна самостійно оновити гардероб відповідно до останніх тенденцій моди. Безперечно, така обробка зробить більш елегантною будь-яку блузу, класичний костюм, вечірню або весільну сукню. 

Завдяки широкому вибору дизайнів, одяг з вишивкою можуть носити всі, незалежно від статі і віку. До того ж, такий одяг буде не тільки модним, але і зможе підкреслити індивідуальність і неординарність її власника.

Одяг з вишивкою від знаменитий кутюр'є

Великою популярністю у багатьох сучасних модельєрів користуються сукні з вишитим декором. Розглянемо особливості деяких колекцій відомих брендів:

  • У колекції Alberta Ferretti представлені легкі хвилясті сукні та туніки яскравих теплих відтінків з химерними візерунками.
  • Сукні Christian Dior прикрашені візерунком туаль-де Жуі. африканськими мотивами і вишивкою рішельє.
  • Marchesa представляли вечірнє вбрання з вишивкою бісером, великими флористичними візерунками.
  • Chanel використовували квіткову вишивку на жакетах, що нагадує про сади біля замку Шато де Шенонсо.
  • Carolina Herrera представили сукні з квітами, вишитими гладдю, а еклектичні візерунки тільки передають атмосферу латиноамериканських свят.

Крім цього, не втрачають своєї актуальності довгі сукні в стилі бохо-шик. Вони відрізняються своєю жіночністю, як правило, виконуються з натуральних тканин, мають вишивку у вигляді квіткових зображень, можуть бути з ажурними вставками або мереживом. Українські дизайнери також використовують вишивку в своїх роботах.

Наприклад, вишиванки від Vita Kin або Yuliya Magdych, неодноразово були помічені на знаменитостей світового масштабу. Як бачимо, вишивка не втрачає своєї актуальності і в новому сезоні, а її застосування буде доречним в різних виробах для дітей і дорослих.

Вишивка у вашому гардеробі

Сьогодні ми розповімо, які ж речі з вишивкою вибирати і з чим комбінувати.

  • Вишивана сорочка безперечно відразу стає у ценрі загальної уваги. Пихате квіткове розмаїтя, чи вишуканий дрібний лаконічний візерунок з безліччю деталей - таке виконання безперечно стане родзинкою як на сорочці класичного крою, так і більш сміливих моделях з деніму, в стилі оверсайз або street style.
  • Топи і блузи. Вишивка здатна перетворити легку блузу або топ. Зверніть увагу на моделі, в яких вишивка займає більшу частину речі, і навіть в такому варіанті вона нітрохи не ускладнює повітряну тканину блузки. Такий яскравий верх прекрасно поєднується з розкльошені спідницями, моделями олівець і з простими джинсами.
  • Джинси з вишивкою стали справжнім модним трендом! Щоб вони виглядали ефектніше, підберіть достатньою простий верх - однотонну сорочку або топ без зайвої обробки.
  • Сукня з вишивкою - досить класичне поєднання, яким складно здивувати. Однак зараз моделі з таким декором неймовірно популярні, і в магазинах ви зможете знайти величезну кількість поєднань різних вишитих малюнків і фасонів суконь - від ніжних і романтичних до сміливих і зухвалих. Вибрати модель на свій смак буде зовсім не складно!
  • Куртки та жакети. Мода на вишивку торкнулася і верхнього одягу. Шкіряні куртки, бомбери, джинсовки, замшеві жакети і пальто - вишитий декор зараз активно використовують практично в кожному фасоні. Якщо ви вибрали річ з активним і помітним візерунком, постарайтеся не комбінувати її з іншими яскравими речами, щоб не перевантажити образ зайвими деталями і зробити акцент на чомусь одному.