Жіноча футболка: літній образ на всі випадки життя

Сьогодні футболка для жінки - не просто зручна повсякденна річ, яку носять дома і надягають на пікнік. Нові тренди визначили її головним "мастхевом" і універсальним доповненням до будь-якого луку. Жіночі футболки зараз носять не тільки з джинсами і брюками, як ми звикли, але навіть з офісними костюмами, елегантними спідницями і навіть з сарафанами.

Актуальні тренди

У цьому році літні футболки стають ще цікавішими і сміливішими. Збереглося багато старих трендів, таких як принти, оверсайз і асиметричний крій. При цьому дані тенденції стали ще яскравішими і цікавішими.

А новинки і зовсім перевершили всі очікування модниць. У цьому ви зможете переконатися, відвідавши інтернет-магазин https://paranoia.com.ua/futbolki/heron-preston, де представлено широкий асортимеент модних моделей HERON PRESTON, і інших відомих брендів.

Розглянемо топові тренди нинішнього сезону.

Яскраві принтовані футболки

Літня мода переконує звернути увагу на соковиту палітру, натхненну тропічними фруктами, картинами експресіоністів і неоновими настроями епохи 80-х. Малюнки вибираємо великі і насичені. Тематика найрізноманітніша:

  • милі звірятка;
  • мультяшні герої;
  • персонажі з комп'ютерних ігор;
  • поп-арт творчість;
  • художня абстракція;
  • мистецтво фотографії і так далі.

Принти та аплікації з ностальгічною темою

Ретро-мотиви придбали небачену популярність. Футболки жіночі, чоловічі та навіть дитячі прикрашають герої культових кінострічок, старих серіалів і мультфільмів. Також можна вибирати емблеми легендарних рок-груп, вінтажну рекламу та іншу символіку минулих років.

Вузлики та зав'язки

Зустрічаємо нове втілення богемного шику! Вузлики з куточками, невеликі гульки, неакуратні рукодільні бантики прикрашають вільні моделі футболок. Якщо ви засали 90-і, легко згадаєте, як це робиться.

Асиметричні ідеї крою

Вибираємо грайливий образ на літо. Втіленням його може стати будь-який формат асиметрії: оголене плече, одиночний рукав, нерівний низ і так далі. До речі, реалізувати тренд можна власноруч - за допомогою вже відомого нам вузлика на талії або стегні.

Оверсайз-моделі в стилі 80-х

Футболки-бойфренди - мабуть, краща назва для нового тренда. Це відверто великі моделі з звисаючим плечовим швом і просторими проймами. Створюється враження, що модниця запозичила футболку у свого хлопця. Виглядає дуже сексі!

Написи і логотипи

Це далеко не новина для модної індустрії. Але не можна не помітити, що в цьому сезоні лого-принти та написи стали значно більший і впевненіше. Особливий підвид - футболки з провокаційними написами і гаслами. Тема може бути будь-який, від фемінізму до екології. Головне - щоб сміливо і зухвало.

Естетична рванина

Джинси з дірками остаточно всім набридли. Але це не означає, що модні підмостки готові відмовитися від п'янкої магії гранжу. Тому на фешн-арені стали з'являтися досить епатажного вигляду футболки з дірками, стрілками, потертостями.

Універсальні образи в спекотну погоду

Літо - це не тільки пляжні розваги і теплі ночі, прохолодний морський бриз і освіжаючі коктейлі. Попереду чекають ще й задушливі дні на вулицях мегаполісу, до яких теж потрібно підготуватися. Продумаємо базовий літній гардероб з урахуванням спекотної погоди. Ось які повсякденні образи врятують від спеки.

  • Футболка / майка плюс шорти і сандалі. Дуже розслаблений лук для прогулянок і пікніків. Залишилося вибрати стильні шорти для дівчат, і можна не боятися спеки.
  • Яскравий верх плюс легка спідниця і босоніжки. В ідеалі летюче максі, але також підійде зручне плісироване міді. У моду повернулося міні - краще рішення для літа.
  • Футболочка, легкі укорочені брюки і шкіряні шльопанці. Образ одночасно вишуканий і демократичний.
  • Футболка або майка, бермуди і сандалі. Вільні шорти до колін - нові хіти сезону 2021.