Рекомендації медиків щодо вибору нижньої чоловічої білизни

Конструкція сечостатевої системи і будова статевих органів сильної половини людства такі, що не повинно бути здавлювання, перегрівання, необхідна повітряна вентиляція і в той же час тепло. Щоб не виникли проблеми з еректильною, репродуктивною функцією і сечовипусканням, необхідно правильно підібрати нижню білизну.

Далеко не кожен сучасний чоловік знає, що правильний вибір одягу починається ще в дитинстві. Адже сечостатева система хлопчика розвивається і дуже важливо, щоб яєчка перебували в правильних умовах. Головне, приділити увагу такому моменту - труси на стегнах повинні розташовуватися вільно, не стягувати мошонку, і краще, якщо для неї є спеціальна кишенька. Саме такі корисні для здоров'я моделі пропонує інтернет-магазин https://manset.com.ua/, зокрема тут представлено широкий асортимент якісних анатомічних боксерів, сліпів, шортів, трусів.

Основні показники при виборі чоловічої білизни

Лікарі дають рекомендації. які труси корисно носити чоловікам. Звичайно, кожен сам вибирає те, що йому краще, але обов'язково потрібно звертати увагу на комфортність, гігієнічні особливості і ситуацію, для якої купується нижня білизна. Тому основними показниками при підборі трусів є наступні:

  • гігієнічні (вибір матеріалу і моделі, щільність пошиття);
  • анатомічні (правильне розташування органів таза, циркуляція повітря, уникнення пітливості, попрілості, розтирання);
  • призначення (повсякденне носіння з урахуванням типу одягу і температури навколишнього приміщення, сон, заняття спортом);
  • вік (вибір фасону, забарвлення, посадки).

На думку урологів, слід чітко визначитися, в яких трусах потрібно ходити чоловікові, щоб в подальшому не виникали проблеми зі здоров'ям.

Як правильно вибрати труси для чоловіків

З точки зору медиків, при виборі білизни слід орієнтуватися на те, щоб воно не стягувало і не здавлювала органи. У гардеробі повинні бути різні варіанти як для носіння кожен день, так і для особливих випадків, для проведення часу в басейні або фітнес клубі, для відпочинку. Тому, вибираючи таку важливу деталь одягу, чоловік повинен враховувати якість, форму і фасон.

Кілька простих правил, які включають рекомендації лікарів, в яких трусах краще ходити чоловікам:

  • Завжди перед покупкою краще зробити примірку. Іноді зовнішній вигляд буває оманливим і білизна може виявитися невідповідною.
  • Підбирати краще за розміром, білизна не повинна бути дуже тісною або вільно бовтатися (тісні труси можуть не тільки натирати і тиснути, але і викликати захворювання).
  • Враховуйте, під який одяг буде носитися білизна (якщо вільні штани або джинси, підійдуть боксери, якщо облягаючі штани - бріфи, стрінги, хіпси).
  • Важливо розуміти, яка висота посадки трусів і тієї одягу, під яку вони беруться, краще купувати з більш низькою посадкою, щоб уникнути безглуздого виду «визирають з штанів» трусів.
  • Білизну, з точки зору гігієни, слід міняти часто, тому і купувати її краще частіше. 
  • Обов'язково слід враховувати, з якої тканини виготовлені труси. Краще віддавати перевагу чистій бавовні або бамбуковій тканині, максимум - з додаванням невеликої відсотка еластану, ніж синтетичним тканинам. Чи не буде надмірного перегрівання, пітливості і утворення бактерій, шкідливих для здоров'я.
  • Якість пошиття не менше актуально, ніж сам вибір тканини. Правильні шви і зручний крій сприятимуть комфорту, перешкоджати натирання.

Типи білизни: на що орієнтуватися

У яких же трусах краще ходити чоловікові? Цілком виправдано, що підбирати фасон краще відповідно до призначення, а також з урахуванням тканини. Для щоденного використання зручніше і практичніше моделі більш вільного крою, з натуральних тканин, дихаючих, антибактеріальних - бавовни, віскози, бамбука. Для занять у спортзалі, басейні (недовге перебування) можливо використовувати більш пружні еластичні синтетичні тканини, що підтримують органи в певному положенні.

Бувають ще утеплені варіанти. Вони гарні для вулиці в холодну пору року, але категорично не рекомендовані медиками для проведення часу в приміщеннях. На яких же фасонах трусів краще зупинитися? Адже сьогодні асортимент надзвичайно широкий.

Боксери

Ця білизна більше схожа на шортики, має зручну кишеньку для геніталій, виглядає зручно і стильно. Бувають короткі, середні і довгі. Все залежить від того виду одягу, під який носити: укорочені і середні під легкі штани або вузькі джинси, довгий варіант під класику. Лікарі вважають цю модель безпечною для здоров'я, тому що не порушується кровообіг і є достатня вентиляція.

Брифи, хіпс, сліпи

Цей варіант кращий для занять спортом, хоча і в повсякденному носінні, якщо вони з якісних тканин, то цілком доречні і схвалюваності лікарями. Вони еластичні, добре облягають сідниці, але не здавлюють тіло, не сковують рухи.

Спортивні шорти, велосипедні трусики, плавки

Цей вид має конкретне призначення, і лікарі рекомендують використовувати тільки для занять в спортзалі, при велопробіжках, на пляжі.

У повсякденному застосуванні такі види можуть загрожувати перегрівом статевих органів, внаслідок стискання і порушенням кровообігу. Отже, тривале перебування в цій білизні може привести до безпліддя, порушення потенції та інших захворювань.