Як правильно носити босоніжки і з чим їх поєднувати

Величезний асортимент моделей і багата кольорова палітра сучасних жіночих босоніжок ставить покупців в глухий кут: як правильно носити обрану пару і з чим її краще поєднувати?

Добре, що є кілька базових правил, дотримання яких допоможе вам виглядати стильно і створювати актуальні образи з босоніжками для будь-якого випадку. До речі, саме зараз в інтернет-магазині https://mida.style/ru/zhenskaya-obuv/bosonozhki/ на чудові моделі жіночих босоніжок знижки до 30%. 

Щоб куплене вами взуття виглядало привабливо не тільки на магазинному прилавку, а й на ваших ніжках, а їх експлуатація доставляла лише позитивні емоції, ваша головна задача - вибрати правильну модель. Дотримуйтесь цих фундаментальних рекомендації, щоб не допустити прикрих помилок:

  • Висота каблука для босоніжок, які ви плануєте носити щодня, не повинна перевищувати 8 см - це максимум для дотримання комфорту.
  • Тонкі шпильки дозволені лише струнким дівчатам, а власницям апетитних форм рекомендується віддати перевагу взуттю на стійкому каблуці, танкетці або платформі.
  • Якщо ви хочете візуально подовжити ноги, уникайте моделей з горизонтальними елементами в області щиколотки.

З чим носити відкриті босоніжки на шпильках

Босоніжки на шпильці додадуть вашому образу жіночності. Вони візуально подовжують і роблять стрункими ноги. А також ідеально підійдуть як для вечірнього плаття, так і для джинс. 

Однак, взуття на шпильці не є зручним і корисним для здоров'я. Тому такі босоніжки краще вибирати для особливих випадків. Відповідно - класична сукня або сукня-футляр відмінно підійдуть під чорні або бежеві стримані босоніжки на шпильці.

Як носити босоніжки з відкритим носом на шпильці з незвичайним декором? Варто вибрати коктейльне коротке плаття або спідницю. Підберіть аксесуари і маленьку сумочку.

Босоніжки з високим каблуком добре виглядають і з джинсами. Можна вибрати облягаючі або прямого крою. Верх підбирайте легкий, повітряний. Блуза незвичайного фасону в нюдових тонах - відмінний варіант.

Лаконічні елегантні босоніжки на шпильці бездоганно виглядають з костюмами різного крою. Найпопулярніші варіанти - штани або джинси скіни і піджак вільного крою. Залежно від фасону, образ може бути і вечірній, і повсякденний.

З чим носити відкриті босоніжки на широкому каблуці

Босоніжки на широкому каблуці - поєднання комфорту і краси. У них ви впевнено проведете цілий день, не створюючи дискомфорту для ніг. Залежно від моделі, можна створити абсолютно різні образи. Однотонні моделі без декору з відкритим носком підходять під стиль casual, а замшеві і велюрові поєднуються з вечірніми і коктейльними сукнями.

З чим носити босоніжки з відкритим носом на товстому каблуці на кожен день? Відмінно поєднуються кюлоти і брюки кльош, які є трендом цього сезону. Варто підібрати легку блузку, сорочку, футболку або кроп топ. Відмінний варіант - джинси: скіни, бойфренди, прямі. Залежно від погоди, можна накинути легку куртку або піджак.

Вузькі і пишні спідниці міді відмінно поєднуються з таким взуттям. Міні спідниці також варто надягати з босоніжками на широкому каблуці. Але є умови:

  • Спідниця повинна бути прямою або в обтяжку.
  • Довжина не вище, ніж дві долоні від колін.
  • Каблук не дуже високий і масивний.

З чим носити відкриті босоніжки на товстому каблуці, щоб створити витончений вечірній образ? Підійде романтичне, коктейльне плаття. Не бійтеся вдягати сукні нижче коліна в поєднанні з взуттям на підборах з відкритою п'ятою і носком. Образ доповнять аксесуари і сумка.

З чим носити відкриті босоніжки на плоскій підошві

Відкриті босоніжки на плоскій підошві - найідеальніший варіант для літніх прогулянок. Деякі дівчата вважають, що таке взуття не витончене і ніжна. Однак, знаючи з чим носити відкриті босоніжки на плоскій підошві, можна створити неймовірно жіночний лук.

Ідеальний варіант - легкі сукні: атласні, шифонові, бавовняні. Летючі тканини відмінно поєднуються з тонкою підошвою. А також з новим трендом - елементами плетіння на взуття. Підберіть мотузяну сумку і легкий головний убір. Босоніжки з металевими вставками, бахромою, прозорим декором надягають з сукнями довжиною міді та максі.

Сміливо надягайте такі босоніжки з джинсами і легкими брюками. Верх повинен бути повітряним - блуза, сорочка. Також відмінний вибір - джинсові шорти і футболка, топ. Такий аутфіт підійде для повсякденного літнього образу.

Шкіряні босоніжки на плоскій підошві поєднуються з елегантними спідницями. Моделі з безліччю ремінців поєднуються з довжиною міні, спідницями з деніму і плісированими.