Довірте організацію свого свята професійному еvent-агентству

Корпоративні заходи є невід'ємною частиною корпоративної культури і ведення бізнесу. Коли подія ретельно продумана і організована, вона може допомогти вашому бізнесу залучити нових клієнтів, підвищити продажі, досягти поставлених цілей і зміцнити моральний дух команди.

Організація заходу «своїми силами» може виявитися надзвичайно цікавим і захоплюючим заняттям, яке дозволить виявити таланти, згуртувати команду і відкрити нові можливості для зростання, особливо інноваційних.

Але, як би райдужно все не виглядало, це важка робота, особливо в емоційному плані, яка може привести до маси додаткового стресу, зайвих витрат, і таке далеко не кожному під силу. Відмінне альтернативне рішення - івент агентство KAVA, співпраця з яким гарантовано принесе успіх. Такий вибір дозволить вам витрачати менше часу, ресурсів, сил на планування і підготовку, а значить відчувати менше стресу і відповідальності з цього приводу. Не потрібно буде напружувати свою креативність і розвивати непотрібні навички в справі, яка вам не близька.

Основні переваги запрошення стороннього організатора

Економія часу та ресурсів

Одна з головних причин, чому люди звертаються до сторонніх організаторів - це брак часу на планування і проведення події, через велику зайнятість основною роботою.

Event-агентства постійно встановлюють міцні зв'язки з підрядниками, святковими майданчиками і артистами; це дозволяє їм швидко і ефективно управляти всім, що потрібно для проведення події. У той час як вам можуть знадобитися тижні, щоб знайти ідеальне, відповідне по всіх параметрах місце для вашого свята, або презентації, івент-агентство може зробити це за кілька годин!

Досвідчені організатори знають, які потрібно задавати питання, на що звертати увагу, розуміють, що і в який момент потрібно робити і як дотримати терміни без зайвих проблем. Все, що вам залишається робити - це вибрати бажану дату і довіритися професіоналам.

Економія коштів і дотримання бюджету

Утримання в рамках бюджету і мінімізація витрат - ще одне непросте випробування, з яким ви обов'язково зіткнетеся при плануванні і організації подій. Питання вирішується набагато простіше, якщо цим займаються професіонали.

Event-агентства, як правило, мають переваги у відносинах з ключовими підрядниками; це дозволяє їм отримувати більш низькі ціни і ексклюзивні бонуси. Їх великий досвід роботи знімає вантаж з ваших плечей, оскільки вони знають і розуміють, як знизити вартість окремих аспектів, які непередбачені обставини можуть виникнути, і як цьому запобігти, щоб не зазнати додаткових витрат, залишитися в рамках бюджету і отримати бажаний результат.

Новизна і креативність події

У вас може бути маса «геніальних» ідей щодо майбутньої події, але втілити їх в життя не завжди просто. Багатий досвід підкріплений умінням мислити ширше прийнятих рамок означає, що святкові агентства постійно генерують нові цікаві ідеї, щоб по-справжньому вразити ваших партнерів, клієнтів, або співробітників.

Доступ до специфічних технологій і ресурсів, які можуть бути недоступні для вас, також означає, що агентство - це саме по собі креативне і інноваційне рішення з кожного питання, щодо організації вашої події. Саме тому ваше свято, презентація, або корпоратив, перетворюються в подію, в яку гості активно залучаються з моменту отримання запрошення, до фінального феєрверку.

Мінімум стресу

За даними досліджень, головними причинами стресу на роботі частіше за все є підтискаючі терміни, велика кількість завдань, занадто великий тиск і відповідальність. Плануючи корпоративну подію, ви напевно зіткнетеся з одним, якщо не з усіма з цих факторів, бо складності організації стануть доповненням до стресів вашої основної роботи.

До речі, нещодавно британські вчені в ході досліджень з'ясували, що організатори подій входять до п'ятірки найбільш стресових професій, поряд з військовими, пожежниками, пілотами і поліцейськими.

Таким чином, стає зрозуміло, що спеціалізоване агентство зніме з вас тягар відповідальності і зайвого стресу, і створить для вас відмінне рішення, а не проблему. Ви і ваші колеги зможете зосередити увагу на вашій основній роботі, будучи впевненими, що прийдешня подія планується детально, ефективно і зі смаком!