Топ-5 підвісних унітазів GROHE

Підвісний унітаз, як і будь-яка сантехніка, купується не на один рік, тому важливо підійти до його вибору серйозно. Адже тільки з якісним сантехнічним обладнанням ви забудете про послуги сантехніка на найближчі 10 років так точно.

Перевіренні виробники мають у своєму арсеналі сучасні лабораторії, найкращих інженерів та контролюють кожний етап виробництва. Німецький бренд Grohe вже понад 80 років випускає надійне та довговічне сантехнічне обладнання. Головна фішка компанії — це фірмові технології, які роблять продукцію зносостійкою, економічною, функціональною та максимально практичною. Компанія неодноразово отримувала авторитетні нагороди за найкращий дизайн своєї продукції.

Особливості підвісних унітазів Grohe

Перше, що відрізняє підвісні моделі бренду від інших на ринку — це фірмові запатентовані технології. Саме вони забезпечують комфортне використання та практичність продукції:

  • GROHE Triple Vortex Flush — система потрійного змиву забезпечує ідеальну чистоту чаші;
  • GROHE Rimless technology — конструкція без обідка не накопичує бруд та значно спрощує догляд за унітазом;
  • GROHE Soft close seat — сидіння та кришка оснащенні механізмом тихого закривання;
  • GROHE Quick release seat — спеціальний шарнір, що дозволяє легко зняти сидіння для чищення.

Спеціальне покриття чаші Proguard і HyperClean має антибактеріальні властивості, не допускає налипання бруду та утворення нальоту

Всі підвісні унітази виконанні з сантехнічного фарфору, який має ряд переваг:

  • має щільну структуру;
  • не накопичує бруд та не поглинає запахи;
  • стійкий до хімічних речовин;
  • легко очищується;
  • стійкий до механічних пошкоджень.

Ще один плюс — Grohe дає гарантію на підвісні унітази мінімум 6 років, а на системи інсталяції від 11 років.

Топ-5 моделей

Сьогодні ми відібрали 5 найкращих моделей підвісних унітазів бренду Grohe.

Grohe Bau

Базова безобідкова модель, яка виконана в класичному стилі. Підвісні унітази з серії Bau встановлюються з системами інсталяції Grohe Rapid SL. Вони найбільш гармонійно поєднуються з панелями змиву із колекції GROHE Nova Cosmopolitan. Об’єм змиву складає 6/3 л.

Модель Bau підійде до будь-якого інтер'єру ванної кімнати. Також вона порадує споживача приємною ціною.

Grohe Essence

Найсвіжіша модель підвісних унітазів бренду, яка втілює в собі стильний дизайн та функціональність. Це ідеальне рішення для сучасних санвузлів. Об’єм змиву становить 3/4.5 л. До підвісного унітаза Essence підходять швидкознімне сидіння з мікроліфтом Essence Ceramic та стандартне сидіння Essence Ceramic. Модель гармонійно поєднується з панелями для змиву Skate Air та Ondus.

Grohe Euro Ceramic компакт з сидінням з мікроліфтом

Дана модель має стильний дизайн та компактний розмір — її габарити становлять лише 430*370 мм. Вона підійде до будь-якого сучасного інтер’єру. В ній застосовані всі 4 технології бренду — Triple Vortex Flush, Quick release seat, Rimless technology, Soft close seat.

Моделі лінійки Euro Ceramic встановлюються з системами інсталяції Grohe Rapid SL. По дизайну вони найкраще поєднуються з панелями змиву із колекції Arena Cosmopolitan. Об’єм змиву складає 5/3 л.

GROHE Bau Ceramic з сидінням без мікроліфта

Стильний унітаз з сидінням та кришкою в комплекті. Може встановлюватися з системами інсталяції Grohe Rapid SL та панелями змиву панелями змиву з лінійки Nova Cosmopolitan. Завдяки системі Quick release seat сидіння легко знімається, що дозволяє краще слідкувати за чистотою унітазу.

GROHE Bau Ceramic з сидінням з мікроліфтом

Модель аналогічна попередній, але для більш зручного використання сидіння та кришка оснащенні мікроліфтом, головною рисою якого являється безшумність. Завдяки плавному закриттю, термін служби кераміки унітазу й самої кришки стає значно довшим. Модель встановлюється з інсталяцією Rapid SL та панелями змиву Nova Cosmopolitan.