Бутильована вода з доставкою в офіс або додому

Найкращу питну воду можна отримати різними способами. Найдоступніший варіант — купити в найближчому магазині кілька пластикових пляшок по 1–2 літри. А якщо вам потрібно набагато більше питної води, наприклад для цілого офісу?

Купівля і самостійна доставка важких бутлів об’ємом 19 літрів може стати вкрай проблематичною справою. Ось чому сьогодні набула широкого поширення така послуга, як доставка води за адресою клієнта. Один телефонний дзвінок в спеціалізовану компанію, і задачу вирішено!

Звернувшись у компанію My Water Shop, ви зможете замовити воду в Києві, а також придбати кулер.

Переваги бутильованої води

Обсяги продажів бутильованої води зростають з кожним днем. Незаперечні переваги зумовили збільшення популярності даної послуги. Воду в бутлях вибирають з огляду на наступне.

  1. Висока якість. Бутильована вода кришталево чиста, смачна і корисна для здоров’я. Вона має приємний смак, в ній гарантовано відсутні шкідливі домішки і хвороботворні бактерії. Вона містить мінеральні речовини, мікро- та макроелементи, необхідні для організму людини.
  2. Зручне зберігання. Бутель, як правило, встановлюється в кулер, за допомогою якого дуже легко налити воду в будь-яку ємність. Ви можете придбати звичайний апарат, який використовується виключно для розливу води, або сучасну модель, здатну охолоджувати та нагрівати воду. Альтернативою може стати компактна і недорога помпа, що фіксується на шийці пляшки;
  3. Різноманітність. Виробники пропонують різні види бутильованої води: артезіанську, крижану, мінеральну, дитячу. Ви маєте можливість легко підібрати той продукт, який оптимально підійде вам за складом і властивостями.
  4. Кулер. В компанії My Water Shop можна замовити кулер, щоб завжди пити воду охолодженою.

Плюси послуги

Багато хто вже по достоїнству оцінив переваги доставки бутильованої води в офіс або додому. Клієнти особливо зацікавлені в наступному.

  1. Оперативність. Після оформлення замовлення співробітники компанії My Water Shop в найкоротші терміни доставлять воду в будь-яку точку міста.
  2. Простота. Вам не потрібно займатися розливом, доставкою та переміщенням бутлів в конкретне приміщення — все це на себе візьмуть працівники My Water Shop.
  3. Універсальність. Ви можете замовити доставку води в офіс, в навчальний заклад, в розважальний центр, в салон краси, в квартиру.
  4. Зручність надання послуги. Доставка здійснюється на оптимальних для клієнта умовах. У вас є можливість не тільки один раз придбати відповідну воду, а й оформити замовлення на довгострокове співробітництво.

Очевидно, що доставка бутильованої води має чимало переваг, тому не дивно, що цією послугою щороку користується дедалі більше жителів великих міст.