Натуральна краса від Oriflame - завжди бездоганний вигляд!

Напевно кожна обивательки задавалася питанням, чому косметика Oriflame настільки популярна? Відповідь очевидна, адже якість завжди цінувалося, а серія натуральних засобів цього бренду стала улюбленою продукцією мільонів. А як же інакше, адже саме слово "натуральність" манить до себе всіх поціновувачів здорової краси.

З'явившись в 67-му році минулого століття, компанія неймовірно швидко знайшла популярність. Навіть у багатьох старих американських фільмах можна побачити найкрасивіших жінок-консультантів, які пропонують продукцію компанії. Так і статус міжнародної косметичної фірми не змусив себе чекати.

Гарантом якості компанії і косметики є те, що в команді розробників і дослідників в Дубліні налічується понад 100 професійних експертів і знаних вчених.

Спочатку покупка продукції по каталогу була справжньою дивиною. Адже кожна жінка звикла перед придбанням максимально прискіпливо розглянути косметику, парфуми, креми і т.д. А використання каталогу здавалося не дуже зручним. Однак все швидко змінилося, а всілякі пробники спростили вибір для прекрасної половини. І зараз детальний каталог Украина 2021 ви знайдете на сайті orinice.com

Сучасні технології та онлайн-каталоги компанії стали ще популярнішими. Уся представлена ​​продукція користується попитом завдяки якості та розкішній різноманітності. 

У чому ж переваги косметики шведської косметики?

  • Компанія Оріфлейм має власний науково-дослідний центр, за плечима якого понад 40 років наукової роботи. У лабораторіях трудяться близько видатні вчені, вони розробляють і тестують продукцію.
  • Вся продукція компанії починає свій шлях в Центрі дослідження шкіри, який розташований в Стокгольмі. Саме там народжуються інноваційні технології, які дають величезну перевагу перед іншими виробниками. Винайдені технології передаються в Центр по розробці продукції в Дубліні. Результат роботи творців косметики - це вдячність і задоволення споживачів.
  • В процесі виробництва косметики Оріфлейм використовують найновітніше обладнання та натуральні інгредієнти, які вирощені в екологічно чистій місцевості. У складі косметики присутні натуральні інгредієнти, наприклад рослинні екстракти, оливи, ягоди, квіти.
  • У продукції компанії не використовують хімічні речовини, тому вона абсолютно безпечна і не викликає алергію.
  • Вся продукція тестується в лабораторіях без використання тварин. Для цих цілей набираються люди, які добровільно випробовують на собі нові косметичні засоби на протязі певного часу.
  • Компанія Оріфлейм має велику кількість сертифікатів, це підтверджує, що продукція відповідає найсуворішим міжнародним стандартам якості. В даний час не багато косметичних компаній можуть похвалитися наявністю міжнародних сертифікатів якості продукції.
  • В асортименті продукції компанії постійно з'являються новинки. Оновлюється продукція по догляду за шкірою тіла, обличчя, руками, ногами, а також волоссям. Компанія Оріфлейм постійно розвивається, з'являються нові технології в косметичній продукції.