Поради по квартирному переїзду

Квартирний переїзд - справа важка: клопоту чи не більше, ніж з пошуком обміну. На щастя, сьогодні всі турботи готові взяти на себе фірми, що надають послуги по квартирних переїздів.

Як правило, така компанія надає не тільки послуги з доставки речей «від дверей до дверей», а й готова допомогти зібрати все необхідне, а потім розпакувати і розставити на новому місці, і навіть прибрати сміття. При цьому роботи будуть проведені оперативно і грамотно: фахівці упакують всі речі таким чином, щоб гарантувати їх збереження при перевезенні, будь-то побутова техніка, меблі, предмети побуту або ще що-небудь.

Якщо ви плануєте квартирний чи офісний переїзд по Києву та області, зверніть тут https://vantazh-go.kiev.ua/ увагу на вигідні пропозиції від компанії Vantazh-Go.Саме тут великий вибір транспорту в ідеальному технічному стані, добросовісний професійний персонал, акуратні вантажники, прозора цінова політика.

Загальна схема переїзду 

В цілому процедура виглядає наступним чином: до вас приїжджає оцінювач (зазвичай безкоштовно). Планується процес переїзду. Далі йдуть роботи з розбирання, пакування, навантаження речей, власне перевезення і, в зворотному порядку, розвантаження, доставка в квартиру, розпакування, збірка, винесення сміття. Додаткові послуги: розстановка меблів згідно з Вашим планом, підвіска люстр, дзеркал і ін. Ціна на послуги по квартирному переїзду залежить від переліку послуг в договорі, вибору транспорту і маршруту.

Часом виникає потреба в перевезенні особливо цінних речей: предметів антикваріату, шедеврів світового мистецтва, просто цінних і делікатних речей, до перевезення яких необхідний спеціальний підхід. У цьому випадку має сенс вдатися до такої послуги, як vip-переїзд. Що ж це таке? VIP-переїзд передбачає спеціальні транспортні засоби та обладнання, призначені для перевезення особливо цінних вантажів. В якості засобу пересування нерідко виступають так звані «меблеві будки» - всередині такої транспорт оброблений деревом, а також оснащений спеціальний кріпленнями для забезпечення схоронності вантажу.

Коли мова йде про перевезення особливо важких предметів на кшталт рояля, за справу беруться спеціальні вантажники для такелажних робіт. У їхньому розпорядженні є додаткові засоби (лебідка, ремені) для того, щоб зробити процес навантаження-розвантаження максимально швидким і безпечним для вантажу. При перевезенні піаніно або рояля можна замовити розбирання інструменту з наступною збіркою після транспортування.

Вибір компанії для квартирного переїзду

Якщо планується квартирний переїзд, то при виборі компанії зазвичай не обдзвонюються всі фірми в місті, щоб знайти найдешевшу. Вибирається той перевізник, співробітники якого взяли клієнта з належною увагою і обслужили його «на вищому рівні». В даному випадку це сприймається як непряме підтвердження професіоналізму фірми в цілому.

Гроші, звичайно ж, важливі для будь-якої людини. Але тут на перше місце виходить вимога по акуратності і своєчасній доставці. При визначенні ціни доставки, такі клієнти рідко торгуються «до останньої копійки». Вони готові платити розумну ціну. Якщо перевізник вкаже вартість, не низьку, але і не дуже високу, то в більшості випадків, заперечень не буде. Ця категорія замовників шанобливо ставиться до людей, які виконують конкретну роботу, в тому числі до водіїв і вантажників, і тому вони готові гідно оплатити їхню працю. Тим більше, що квартирний переїзд - подія рідкісна, а тому ставлення до тарифів дещо інше, ніж при регулярних перевезеннях.

Замовлення автомобіля

Досвідчені співробітники фірм-перевізників давно помітили, що майже в кожному другому випадку клієнт не може правильно оцінити загальний обсяг особистих речей. І боїться, що вони «не помістяться». А тому замовляє п'ятитонну машину, хоча буває досить звичайної Газелі.

При цьому люди практично ніколи не використовують всякі легальні хитрощі, на зразок збірного вантажу, щоб заощадити. Завжди замовляється окрема машина на конкретне перевезення. Це найкращий варіант, тому що простіше, швидше, не треба ні з ким нічого погоджувати і зайвий раз нервувати.

Ще одна особливість квартирного переїзду полягає в тому, що особисті речі є зазвичай не стільки важкими, скільки об'ємними. Як показує практика, для перевезення майна з однокімнатної квартири досить замовити Газель. Можна взяти подовжену, з об'ємом кузова 18 куб. м. і довжиною борта 4,2 м.

Якщо ж сім'я переїжджає з дво- або трикімнатної квартири, то в цьому випадку буде потрібно п'ятитонна машина, тому що Газель за один рейс не впорається.

При замовленні автофургона або тенту, треба враховувати висоту кузова, тому що холодильник і нерозбірні меблі краще везти в стоячому положенні. Тому, ще до оформлення документів, клієнт повинен зробити необхідні заміри, щоб правильно вибрати машину.