Готель біля моря - чудовий відпочинок гарантовано!

Одеса - чудове для подорожі місто, в якому можна гідно відпочити як влітку, так і взимку. Тут вас зустрінуть незвичайна атмосфера і той особливий колорит, про який напевно чув кожен. Щоб відпочинок запам'ятався позитивними емоціями і яскравими враженнями, вибирайте місце проживання з особливою ретельністю, адже комфортність проживання визначає комфортність всього відпочинку в цілому.

Розміщення готелю, в якому ви будете проживати на відпочинку, має величезне значення, при цьому неважливо, приїхали ви на відпочинок в курортний сезон, чи ні.

Готелі на березі моря пропонують своїм відвідувачам чимало привабливих умов і багато хто з них пов'язані саме з їх розташуванням. Чудовий отель у моря в Одессе Gaudi Stylish Hotel знаходиться в 100 метрах від морського узбережжя, пропонує своїм постояльцям комфортабельні категорій номерів, від «Економ» до номера «Люкс», сервіс найвищого рівня, повірте, саме тут вас чекає найкращий відпочинок. 

Втім, пропонуємо сьогодні трохи відійти від конкретних пропозицій і розглянути питання з точки зору звичайного гостя міста - які є вигоди готелю на березі моря.

  • Якщо на відпочинку ви ставите перед собою мету купатися в морі, то звичайно, розташування готелю в пішої доступності від пляжу буде очевидною перевагою.
  • Навіть в сезони, коли купання в морі неможливо через його низьку температуру, мало хто відмовиться від прогулянки по майже безлюдному пляжу, насолоджуючись свіжим морським повітрям і звичайно чудовими пейзажами, які нам малює природа. До речі, зимове море по-своєму прекрасно, особливо коли його води сковує крига, заважаючи хвилях прибиватися до берега. Тому якщо плануєте зимову поїздку до Одеси, не відмовте собі в такому задоволенні, як прогулянка по зимовій набережній.
  • Близькість моря також дозволяє насолоджуватися лікувальним дією іонізованого повітря в будь-який час року, незалежно від того приїхали ви в Одесу на відпочинок або у справах. Негативно заряджені іони, які містяться в морському повітрі, здатні максимально збагатити киснем весь людський організм. Завдяки такому впливу іонізуючого повітря, а також йоду, брому, магнію, хлоридів натрію і органічними з'єднань, що містяться в повітрі, поліпшується здоров'я в загальному, підвищується настрій, стимулюється розумова діяльність, приходять в норму сон і апетит.
  • Проживання недалеко від моря покращує роботу дихальної та серцево-судинної систем, підвищує імунітет. До речі, вважається що повітря більш корисне коли море неспокійно, тому користь від такого сусідства буде як в ясний сонячний день, так і в хмарний і вітряний.
  • Якщо ви живете в великому місті, то не з чуток знайомі з таким неприємним явищем як пил. Відпочинок поблизу морського узбережжя дасть можливість відпочити від важкого, забрудненого повітря, тому як в морському повітрі немає пилу.

Зазвичай пляж являє собою епіцентр курортного життя, тому якщо ваш готель знаходиться недалеко від узбережжя, то можете бути впевнені, що при бажанні ви можете потрапити в саму гущу подій. На березі можна не тільки загоряти і купатися в морі, але також цікаво провести час, отримавши масу яскравих вражень і спогадів.

Вас чекають прогулянки по гарній набережній, галасливі і веселі заходи, смачну каву в місцевих кав'ярнях і звичайно сувеніри, і милі серцю дрібнички у місцевих торговців.